Και το όνομα αυτού… Καζάλοφ!

Και το όνομα αυτού… Καζάλοφ!

Και το όνομα αυτού… Καζάλοφ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Τον 28χρονο Βούλγαρο αμυντικό που έχει καλή παρουσία σε πρωταθλήματα της χώρας του και της Γερμανίας απέκτησε ο Ιάλυσος. Στο γήπεδο Παστίδας με Αντίμαχο

Τελικά ο Ιάλυσος ανακοίνωσε χθες τον παίκτη τον οποίο αναζητεί από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον 28χρονο Βούλγαρο αμυντικό Στάμεν Καζάλοφ ο οποίος έχει αγωνισθεί στα πρωταθλήματα της χώρας του αλλά και σε επαγγελματικές κατηγορίες της Γερμανίας κι έχει πολλές εμπειρίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιάλυσου που αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στάμεν Καζάλοφ.

Ο Καζάλοφ είναι 28 ετών με καταγωγή από τη Βουλγαρία, αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας ως αριστερό μπακ και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στην εκπλήρωση των στόχων της. Έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Α’ Εθνικής στη Βουλγαρία όπου αγωνιζόταν μέχρι και τώρα με τα χρώματα της PFK Marek Dupnitsa, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γερμανία σε Β’ και Γ’ εθνική».

ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΑΧΟ
Στο γήπεδο της Παστίδας και όχι στο «Οικονομίδειο», θα γίνει τελικά την Κυριακή ο αγώνας του Ιάλυσου με τον Αντίμαχο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Αυτό αποφάσισε τελικά η διοργανώτρια αρχή μετά από την ενημέρωση των Διοικούντων του Ιάλυσου, για την πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που έχει το «Οικονομίδειο», μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Αρχικά η ΕΠΣΔ είχε ορίσει το παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Αντίμαχο να γίνει στο «Οικονομίδειο» στις 14.00 την Κυριακής, αλλά όρισε τελικά το παιχνίδι στο γήπεδο της Παστίδας την ίδια μέρα στις 14.15.

Ο Ιάλυσος συνέχισε και χθες την προετοιμασία του σε κανονικούς ρυθμούς και το ίδιο θα κάνει σήμερα και αύριο, καθώς οι γηπεδικές συνθήκες αλλάζουν κι ο Ιάλυσος πάει από τον φυσικό χλοοτάπητα στον συνθετικό της Παστίδας.

Ο Ανδρέας Σταύρου βλέπει σε καλή κατάσταση τους παίκτες του, παρά τις ελλείψεις.
Όπως είναι ήδη γνωστό ο κόουτς των «ερυθροκίτρινων» δεν θα έχει στη διάθεση του τους Παναγιώτη Μαθιό και Μιχάλη Φυλακούρη, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν θεραπείες και φυσικά δεν είναι σε θέση να αγωνισθούν κατά του Αντίμαχου.
Εκτός αγώνα θα είναι επίσης και ο Νικήτας Μαλλιάκας που είναι τιμωρημένος.

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα