Με προσθήκες… και κόσμο ο ΑΕΡΑ

Με προσθήκες… και κόσμο ο ΑΕΡΑ

Με προσθήκες… και κόσμο ο ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη. Μπρέσκα και πιθανότατα και ο Πασκούλεφ στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη

Με χαλαρή προπόνηση, ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Διαγόρας, εν όψει ενός δύσκολου παιχνιδιού εκτός έδρας που έχει να δώσει αύριο το απόγευμα.

Οι «κυανέρυθροι» θα πάνε στο ουδέτερο της Παστίδας στις 14.45, να αντιμετωπίσουν τον δυνατό φέτος Άρη Αρχαγγέλου.

Ο «γηραιός» θέλει τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει ακάθεκτος το δρόμο του προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Είναι από τα ματς υψηλού κινδύνου όπως χαρακτηρίζονται και από αυτά, περνάει ο δρόμος που οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι «κυανέρυθροι» φυσικά και θα παρουσιασθούν ενισχυμένοι, καθώς υπάρχουν στις τάξεις τους, τουλάχιστον τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία μπορούν να αγωνισθούν κατά του Άρη.

-Έτοιμο είναι το δελτίο του Μάριον Μπρέσκα, ενώ ο Χρήστος Λυμπερόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα συμμετοχής, μιας και όπως είναι γνωστό, έχει ήδη φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα.

Πολύ πιθανόν και εφόσον το κρίνει ο Πέτρος Ρουτζιέρης, να παίξει κατά του Άρη και ο Ατάνας Πασκούλεφ, ενώ κάποιες τυπικές διαδικασίες στην έκδοση του δελτίου, δεν επιτρέπουν στον Οδυσσέα Κελαϊδή, να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τώρα, τα ενθαρρυντικά προέρχονται από την πλευρά του Στάθη Προβατίδη, ο οποίος ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μάλιστα χωρίς καμία ενόχληση.

Εκτός του αγώνα με τον Άρη θα είναι ο Σάββας Μπαούρης, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει θεραπείες και δεν είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στον αγώνα αυτόν, ο Διαγόρας αναμένεται να έχει όλο τον φίλαθλο κόσμο μαζί του στο γήπεδο της Παστίδας, που θα τον ενισχύσει ηθικά, προκειμένου να φτάσει σε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα