Τι είναι το σύνδρομο Tsibiani!

Τι είναι το σύνδρομο Tsibiani!

Τι είναι το σύνδρομο Tsibiani!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 566 ΦΟΡΕΣ

Στη διαφορική διάγνωση του οξέος οσχέου πλάι-πλάι με φλεγμονές, κακώσεις και συστροφές είναι απαραίτητο να προσθέσει κανείς και το νεοεμφανιζόμενο σύνδρομο Tsibiani που προσβάλλει κυρίως άνδρες παραγωγικής ηλικίας που φορούν καθημερινά κουστούμι και φιλοδοξούν να δείχνουν νεώτεροι και superfit.

Τα πρώτα συμπτώματα ξεκινούν περιέργως αμέσως μετά από την αγορά ολοκαίνουργιου κουστουμιού από οίκο που λανσάρει χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Ο άτυχος ασθενής είναι αρχικά ανυποψίαστος και ερμηνεύει την αίσθηση βάρους με συσφιγκτικό χαρακτήρα στην τόσο συχνή μικρή αριστερή κιρσοκήλη που πολλοί άνδρες παρουσιάζουν συνήθως χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σύντομα εγκαθίσταται οξύς πόνος στους όρχεις που αντανακλά στη βουβωνική περιοχή και το περίνεο.

Ο πόνος είναι ισχυρότερος σε καθιστή θέση και κατά την οδήγηση. Η τηλεφωνική διάγνωση βάσει των συμπτωμάτων δεν αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται για έξαρση χρόνιας προστατίτιδας και ανάλογη αντιβιοτική και αντιφλεγμονώδης αγωγή φαίνεται να απαλύνει τα ενοχλήματα. Χαρακτηριστικό της πάθησης είναι η εξαφάνιση των συμπτωμάτων το βράδυ όταν ο απασχολημένος άνδρας φοράει πλέον τις πυτζάμες του.

Ο κοινός νούς της συντρόφου του θύματος ενοχοποιεί το νέο παντελόνι πράγμα το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο τελευταίος έως ότου μετά από μια εφιαλτική βδομάδα αποφασίζει ότι μάλλον χρειάζεται ένα νούμερο μεγαλύτερο για να χωρούν οι πολύτιμοι έξω γεννητικοί του αδένες. Τα παντελόνια αυτά χαρακτηρίζονται ιδανικά για δημόσιες θέσεις όπου οι καρέκλες δεν περισσεύουν μιας και ενθαρρύνουν την 8ωρη όρθια θέση.

Πηγή:iator.gr

Διαβάστε ακόμη

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του

Ο «Κήπος της γνώσης και της φαντασίας» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού