Βίντεο: Στα άκρα έφτασαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο: «Είσαι τηλεπερσόνα» - «Εσύ είσαι γκεμπελιστής»

Βίντεο: Στα άκρα έφτασαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο: «Είσαι τηλεπερσόνα» - «Εσύ είσαι γκεμπελιστής»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 792 ΦΟΡΕΣ

Δήμαρχος εναντίον Ευαγγελίας Παναή

Βαριές κουβέντες ειπώθηκαν χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Ρόδου μεταξύ του Δημάρχου και της Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης του Γιώργου Υψηλάντη κας Ευαγγελίας Παναή.

Αφορμή της έντασης αποτέλεσε το αίτημα της κας Παναή να σταματήσουν οι επιχειρήσεις να πληρώνουν τέλη όταν είναι κλειστές και όταν έφερε για παράδειγμα την δική της επιχείρηση που διατηρεί στη Θολό, ότι ο κάδος σκουπιδιών της είναι γεμάτος εδώ και πολλές μέρες.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου λίγη ώρα αργότερα ο οποίος της επιτέθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έστειλε υπάλληλο του Δήμου επιτόπου και είδαν ότι ο κάδος είχε μέσα μια σακούλα του ΤΖΑΜΠΟ και μια κενή κούτα!

Το γεγονός προκάλεσε την έκρηξη της κας Παπαή που εξαπέλυσε βολές κατά πάντων και ειδικά του δημάρχου κάνοντας λόγο για Γκεμπελικές μεθόδους.

«Είστε 40 χρόνια δημοτική σύμβουλος και δεν έχετε καταλάβει τίποτα – είπε ο κος Χατζηδιάκος. Μια τηλεπερσόνα που δεν έχετε μάθει ούτε τους βασικούς κανόνες της κουβέντας!»

«Χρησιμοποιείτε μεθόδους απίστευτες. Βάλατε να ψάξουν τους κάδους στην επιχείρησή μου; - ξέσπασε η κα Παναή. Είστε ανεπίτρεπτος.»

«Έχετε αριστερή ιδεολογία αλλά στην πράξη συμπεριφέρεστε ακριβώς το αντίθετο. Είστε συκοφάντισσα και σπεκουλαδόρισα!» ανταπάντησε ο κος Χατζηδιάκος.

«Διακτινίσατε τους υπαλλήλους του δήμου απόψε – απάντησε η κα Παναή. Για να αποδείξετε τι; Μακάρι να δείχνατε και τον ίδιο ζήλο και για τα προβλήματα της πόλης»

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε άγριος καυγάς και μεταξύ του Τάσου Σπανού και του Δημάρχου, αναφορικά με την γέφυρα των Αφάντου καθώς επίσης και έντονο φραστικό επεισόδιο της κας Παναή με τον αντιδήμαρχο κο Πόκκια.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας