Κερδίζει ηρεμία και δυνατότητες η Δόξα Ψίνθου

Κερδίζει ηρεμία και δυνατότητες η Δόξα Ψίνθου

Κερδίζει ηρεμία και δυνατότητες η Δόξα Ψίνθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 108 ΦΟΡΕΣ

Κομβικής σημασίας για τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί από εδώ και στο εξής έχει για το Μιχάλη Μανωλά το αποτέλεσμα του σημερινού εντός έδρας αγώνα της Δόξας Ψ. με την Ασπίδα Σ.

Στη δυνατότητα να ηρεμήσει οριστικά και να αρχίσει να ασχολείται δειλά δειλά με το χτίσιμο του μέλλοντός της, θα μεταφραστεί για τη Δόξα Ψίνθου η νίκη της στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ασπίδα Σαλάκου.

Ο προπονητής Μιχάλης Μανωλάς εκτιμά πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Ασπίδας, παρότι η τελευταία παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής.

Πιστεύει δε πως αν έρθει το «τρίποντο», ο ίδιος θα αποκτήσει τη δυνατότητα να αρχίσει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ευκαιρίες, ώστε να αξιολογήσει με όσο το δυνατόν καλύτερα το έμψυχο δυναμικό και η εικόνα που θα αποκομίσει να τον βοηθήσει στις επιλογές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο σημερινό ματς με τους Σαλακενούς ο τεχνικός της Δόξας δεν θα έχει στη διάθεσή του το Χρήστο Ορφανό, που έχασε τις τελευταίες δύο προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και το Δημήτρη Ορφανό, που λείπει στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μιχάλης Μανωλάς θεωρεί κομβικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι				              (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Μιχάλης Μανωλάς θεωρεί κομβικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού