Δικάζονται αύριο πατριός και μάνα για το βιασμό της 18χρονης

Δικάζονται αύριο πατριός και μάνα  για το βιασμό της 18χρονης

Δικάζονται αύριο πατριός και μάνα για το βιασμό της 18χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1730 ΦΟΡΕΣ

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για το δράμα του κοριτσιού

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν αύριο πατριός και μητέρα από τη Ρόδο, τους οποίους κατήγγειλε η 18χρονη κόρη τους, ότι την βίαζαν συστηματικά από την ηλικία των 14 ετών!

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου που εκδόθηκε τον Μάιο του 2014.

Όπως είναι γνωστό σε βάρος του 51χρονου πατριού και της 40χρονης μητέρας, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα ο 51χρονος πατριός κατηγορείται για:
- Βιασμό κατ’ εξακολούθηση
- Αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση

- Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο

Επίσης διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν και για την 40χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον 51χρονο σύζυγό της. Με τις κατηγορίες αυτές το δικαστικό συμβούλιο τους παρέπεμψε και τους δύο σε δίκη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, δίκη που προσδιορίστηκε να γίνει στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στο τέλος Οκτωβρίου 2013 (26 του μήνα) η 18χρονη πλέον κοπέλα, έχοντας μόλις μερικές μέρες ενηλικιωθεί, βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε επί τέσσερα χρόνια μέσα στο σπίτι της!

Η 18χρονη κατήγγειλε τον πατριό και την μητέρα της και άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου άρχισαν να διενεργούν προανάκριση, ενώ πλήρη ενημέρωση από την πρώτη στιγμή είχε ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος.
Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι ο κ. Κώστας Σαρρής και πολιτική αγωγή ο κ. Νικήτας Μπόλκας.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Η 18ΧΡΟΝΗ
Η νεαρή κοπέλα ανέφερε αναλυτικά όλα όσα βίωνε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τον 51χρονο, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ερωτικές «απαιτήσεις» του πατριού της αλλά και τις «τιμωρίες» που έπαιρνε από την ίδια της την μητέρα, τις φορές που αρνούνταν να κάνει όσα της ζητούσε ο πατριός της!

Η ίδια είπε στην ανακρίτρια όπου έδωσε κατάθεση στις 3 Νοεμβρίου 2013, πως ο εφιάλτης της ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν, όταν ακόμη η ίδια βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Ένα μεσημέρι και ενώ βρίσκονταν σε ταβέρνα μαζί με την μητέρα της και τον άνδρα της, όταν εκείνη απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά, ο 51χρονος την πληροφόρησε ότι την επόμενη μέρα «θα της έκανε έρωτα» και πως η μητέρα της το γνώριζε αυτό.

Πράγματι η 40χρονη της ζήτησε την επόμενη μέρα να πάει στο δωμάτιο του πατριού της, να κάνει ότι της ζητήσει και να μην φοβάται. Από την ημέρα εκείνη ξεκίνησε και ο Γολγοθάς της ανήλικης κοπέλας.
Όπως η ίδια τόνισε στην ανακρίτρια, η σεξουαλική επαφή με τον πατριό της ήταν σχεδόν καθημερινή, με την συγκατάθεση της μητέρας της, η οποία μάλιστα φρόντιζε να την «καλοπιάνει» προκειμένου να κάνει τα «χατίρια» του 51χρονου, ενώ όταν δεν γινόταν αυτό, τότε την τιμωρούσε αφήνοντας την νηστική, απειλώντας της κ.α.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την πάροδο των δύο πρώτων ετών, η κατάσταση για την 16χρονη τότε κοπέλα αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευε. Τα «ερωτικά παιχνίδια» άρχισαν να γίνονται πιο τολμηρά, και οι απαιτήσεις που είχε πλέον ο 51χρονος από την ανήλικη, αυξάνονταν καθημερινά.

ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ
Η ίδια επεσήμανε πως η ζωή της ήταν μία κόλαση, αφού το μόνο που της επέτρεπαν να κάνει ήταν να πηγαίνει στο σχολείο και αμέσως μετά έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι. Καμία επαφή ή συναναστροφή με συγγενείς ή φίλους όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, ενώ κάποια περίοδο που το επιχείρησε αυτό, εισέπραξε απειλές ακόμη και για την ίδια της την ζωή τόσο από τον πατριό της όσο και από την μητέρα της.

Και ενώ τα χρόνια περνούσαν, οι δύο κατηγορούμενοι βίαζαν εκτός από το σώμα και την ψυχή του νεαρού κοριτσιού. Όπως η ίδια κατήγγειλε, την απειλούσαν ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση αφού, ακόμη και στην αστυνομία να πήγαινε, κανείς δεν θα την πίστευε διότι όλοι οι αστυνομικοί ήταν φίλοι του 51χρονου!

Το μόνο που θα κέρδιζε, (όπως κατέθεσε ότι της έλεγε συχνά η μητέρα της) θα ήταν να γίνει εκείνη ρεζίλι!

Λίγο αργότερα ήρθαν και οι απειλές από τον 51χρονο, ότι σε περίπτωση που τολμούσε να πάει με άλλον, τότε θα την σκότωνε!

Όμως τελικά η νεαρή κοπέλα βρήκε το σθένος και την τόλμη να μιλήσει και να καταγγείλει τα όσα απίστευτα της συνέβαιναν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τον πατριό της με συνεργό την ίδια την μητέρα της!

Μόλις ενηλικιώθηκε, δηλαδή στα μέσα Οκτωβρίου 2013, η 18χρονη πήγε στην αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ...ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
Πάντως τόσο ο 51χρονος πατριός, όσο και η 40χρονη μητέρα της, αρνήθηκαν τα πάντα ενώπιον του ανακριτή όπου απολογήθηκαν και υποστήριξαν ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις της 18χρονης, οι οποίες μπήκαν στο μυαλό της έπειτα από παροτρύνσεις που έκανε μια φίλη της.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με τα άλλα δύο παιδιά τους και ότι τίποτα από όλα αυτά για τα οποία του κατήγγειλε η 18χρονη δεν συνέβησαν.

Οι ισχυρισμοί πάντως δεν έπεισαν ούτε τον ανακριτή ούτε τον εισαγγελέα Ρόδου οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο