Είχε 157 γραμμάρια κοκαΐνης στα... γεννητικά της όργανα!

Είχε 157 γραμμάρια κοκαΐνης στα... γεννητικά της όργανα!

Είχε 157 γραμμάρια κοκαΐνης στα... γεννητικά της όργανα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1092 ΦΟΡΕΣ

Μία 32χρονη Ουκρανή που συνελήφθη στο λιμάνι της Ρόδου

Κρυμμένη μέσα στα γεννητικά της όργανα, 32χρονη Ουκρανή μετέφερε από τον Πειραιά στην Ρόδο, συσκευασία που περιείχε 157 γραμ. κοκαΐνης!

Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, οι οποίοι και συνέλαβαν την 32χρονη αλλοδαπή προχθές (Κυριακή 8 Φεβρουαρίου) λίγα λεπτά αφότου είχε αποβιβαστεί από το πλοίο της γραμμής με το οποίο ήρθε στο νησί μας.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται επίσης δύο Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων 45 ετών που προσήχθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, αλλά και δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών η 32χρονη Ουκρανή επικοινώνησε πριν μερικές μέρες με Αλβανό ο οποίος και της είπε να μεταβεί σε τοποθεσία στην Αθήνα και να παραλάβει από συμπατριώτη του τις ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τις μεταφέρει στην Ρόδο και να τις παραδώσει σε Έλληνα με σκοπό την παραπέρα διακίνησή τους σε τοξικομανείς.

Πράγματι η 32χρονη πήρε τα ναρκωτικά και εν συνεχεία επιβιβάστηκε σε πλοίο της γραμμής με το οποίο και ήρθε στη Ρόδο. Εκεί προχθές το απόγευμα και λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε την 32χρονη εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου οι οποίοι σε έλεγχο που της έκαναν βρήκαν να κατέχει επιμελώς κρυμμένη μέσα στα γεννητικά της όργανα ποσότητα κοκαΐνης βάρους 157,6 γραμμαρίων!

Από την αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι η 32χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό αφού από το Δεκέμβριο του 2014 είχε πραγματοποιήσει άλλες τρεις παρόμοιες μεταφορές ναρκωτικών στο νησί μας!

Η 32χρονη χθες προσήχθη ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της και παρέπεμψε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Παλαιστίνιος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και εκβίαση

«Δεν ήταν δικά μου τα 4,6 κιλά χασίς» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος