Η Ryanair προσφέρει ναύλους για πτήσεις εσωτερικού από 14,99 €

Η Ryanair προσφέρει ναύλους για πτήσεις εσωτερικού από 14,99 €

Η Ryanair προσφέρει ναύλους για πτήσεις εσωτερικού από 14,99 €

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2695 ΦΟΡΕΣ

Ισχύει και προς Ρόδο και αντίστροφα από 17,99 ευρώ

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, προσκαλεί σήμερα 24 Φεβρουαρίου όλους τους επιβάτες της να κλείσουνε τα εισιτήριά τους για μια σύντομη απόδραση εντός Ελλάδος από 14,99 ευρώ.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Ελλάδας ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, προς Χανιά και αντίστροφα από 14,99 ευρώ και προς Ρόδο και αντίστροφα από 17,99 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και το Απρίλιο του 2015.

Ο κος. John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:

"Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ για ταξίδια εσωτερικού, καθιστώντας ένα ταξίδι εντός Ελλάδος ως την ιδανική απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουνε ήδη την Ryanair λόγο των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων.

Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.”


Η Ryanair σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι εντός Ελλάδος, απελευθερώνοντας ειδικούς ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ για ταξίδια μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015.

Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα Ryanair.com και επιλέξτε τις πτήσεις σας στις χαμηλές αυτές τιμές, μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015. (η κράτηση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 14 μέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού).

Διαβάστε ακόμη

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα