Aνάπτυξη 2 -Αμεση εθνική ανάγκη!

Aνάπτυξη 2 -Αμεση εθνική ανάγκη!

Aνάπτυξη 2 -Αμεση εθνική ανάγκη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο Παντελής Κούσης

Απαιτείται “σήμερα” να πάρει μπρος η μηχανή της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα - μέγιστου πυλώνα της οικονομίας της Χώρας.
Άμεση, λοιπόν, δημιουργία Δημοτικών - Κοινοτικών (όχι ιδιωτικών- χωρίς βεβαίως αποκλεισμούς στο επιχειρείν του οιοδήποτε ιδιώτη), Γεωργοκτηνοτροφικών-Ιχθυοπαραγωγικών Επιχειρήσεων - Συνεταιρισμών με '1000' ασφαλιστικές δικλείδες για να μην τους αλώσουν ξανά τα κάθε λογής άνομα στοιχεία.


Αξιοποίηση κάθε σπιθαμής κρατικής ή εκκλησιαστικής γης προς καλλιέργεια, βοσκή ή ό, τι άλλο.
Αντιστοίχως σε κάθε ψαροχώρι ή νησί ...δημιουργία οργανωμένων Δημοτικών ιχθυοπαραγωγικών μονάδων που θα στοχεύουν στις εξαγωγές του παραγόμενου προϊόντος (και όχι σε βάρος των εντοπίων ψαράδων, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εν λόγω Επιχειρήσεις).

Με αποτέλεσμα: την άμεση αίσθηση της γενικευμένης τοπικής ανάπτυξης (στα πλαίσια της Έδρας της Δημοτικής Επιχείρισης), όπως επίσης το 'ζεστό' εισαγόμενο χρήμα, τις νέες θέσεις εργασίας, την δωρεάν σίτιση των απόρων της περιοχής και ...πολλά άλλα ομοειδή μέτρα ανακούφισης των πολύπαθων πολιτών.
Με τους συναφείς επιστήμονες (Γεωπόνους - Κτηνιάτρους - Ζωοτεχνολόγους κλπ), συνεχώς κινούμενους με βαν στις περιοχές ευθύνης τους (και όχι στα γραφεία τους)....ελέγχοντες και συμβουλεύοντες την όλη αυτή κοινή προσπάθεια .... οργανωμένης αγροτο-κτηνοτροφίας - ιχθυοπαραγωγής!

Τα ανωτέρω είναι εφικτώς εφαρμόσιμα και άμεσα υλοποιήσιμα ....με μηδαμινό κόστος έναρξης των εργασιών τους.
Αγαπητοί Συμπολίτες
απαιτείται από όλους μας να καταθέτουμε τις ιδέες μας στη Νέα Κυβέρνηση, επ' αγαθώ βεβαίως της κοινωνίας. Ούτως ώστε να δρομολογηθούν πολιτικές.... εντελώς διαφορετικές από το μέχρι χθες κρατικό μοτίβο των ...συνεχών δανεικών, της υποτέλειας και εν τέλει της εξαθλίωσης των πολιτών...που έχουν καταστεί στο σύνολό τους οφειλέτες της εφορίας ή των ασφαλιστικών τους ταμείων.-

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή