Συναυλία της Θ. Ντόκου στην αίθουσα Berliner Philarmonie

Συναυλία της Θ. Ντόκου στην αίθουσα Berliner Philarmonie

Συναυλία της Θ. Ντόκου στην αίθουσα Berliner Philarmonie

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 521 ΦΟΡΕΣ

Στις 7 Μαρτίου στο Βερολίνο η αναγνωρισμένη παγκοσμίως Ροδίτισσα σολίστ πιάνου Θεοδοσία Ντόκου θα δώσει συναυλία, στη διεθνούς φήμης αίθουσα Berliner Philharmonie.

Σημειώνεται ότι η συναυλία συμπίπτει με τη διεξαγωγή της μεγάλης τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ που διεξάγεται στο Βερολίνο από 4 έως 8 Μαρτίου και στην οποία το νησί της Ρόδου θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο μέσω του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού.

Για το λόγο αυτό η συναυλία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης του ΠΡΟΤΟΥΡ και θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τη διοργάνωση και το ίδιο το νησί μας, αφού μέσω αυτής θα προβληθεί η Ρόδος διεθνώς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Θεοδοσία Ντόκου θα ερμηνεύσει έργα των Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn Felix Mendelssohn, με τη συνοδεία της Berliner Camerata και υπό τη διεύθυνση του Andrea Tusacciu.

H συναυλία θα δοθεί στην αίθουσα Chamber music hall στις 8 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Αφίσες της εκδήλωσης έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία του Βερολίνου.
Σημειώνεται ότι η Ροδίτισσα σολίστ πιάνου Θεοδοσία Ντόκου, διαπρέπει στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια ενώ και για το νέο έτος έχει προγραμματίσει αρκετές συναυλίες σε παγκοσμίου φήμης concert halls σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Γεννημένη στη Ρόδο, σπούδασε από μικρή ηλικία σε διάσημα πανεπιστήμια του εξωτερικού και κέρδισε δυο παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Η Θεοδοσία Ντόκου έχει παίξει σε πολλά ρεσιτάλ και κοντσέρτα και είναι συχνά καλεσμένη σε Διεθνή Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.
Η αφίσα της εκδήλωσης που αναρτήθηκε  σε κεντρικά σημεία του Βερολίνου
Η αφίσα της εκδήλωσης που αναρτήθηκε σε κεντρικά σημεία του Βερολίνου

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ