«Έλαμψε» ο Ζυγός στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τζούντο

«Έλαμψε» ο Ζυγός στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τζούντο

«Έλαμψε» ο Ζυγός στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τζούντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 416 ΦΟΡΕΣ

Επιβραβεύτηκε η σωστή δουλειά και η τεράστια προσπάθεια στο ροδίτικο σύλλογο με την κατάκτηση μεταλλίων, αλλά και με τη 2η θέση στη γενική κατάταξη των Νέων Γυναικών

Έλαμψαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης των Άνω Λιοσίων οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ζυγού στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο.

Ο ροδίτικος σύλλογος παραμένει κορυφαίος και συνεχίζει ν’ αναδεικνύει πρωταθλητές, ακόμη και με τις εθνικές μας ομάδες. Ούτως ή άλλως, η Κατερίνα Ξανθοπούλου ως προπονήτρια, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου δασκάλου Αντώνη Αχάντ, παρουσίασε εξαιρετικό έργο και τα μετάλλια ήρθαν ως επιστέγασμα της σκληρής προετοιμασίας απ’ όλους.


Να σημειωθεί πως παρά τη μικρή σχετικά αποστολή του, ο Ζυγός πήρε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας Νέων Γυναικών και την 5η στο σύνολο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών. Αυτό λέει πολλά, τουλάχιστον για το επίπεδο των αθλητών κι αθλητριών του.

Η ανακοίνωση του Ζυγού για τις επιτυχίες στα Άνω Λιόσια:
«Ο ΑΣ Ζυγός Ρόδου νοιώθει υπερήφανος που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο που διεξήχθη στα Άνω Λιόσια την 21 και 22 Φεβρουαρίου. Οι αθλητές που μας εκπροσώπησαν επάξια ήταν ο Φλαμπουριάρης Άγγελος που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -55 κιλ.

Στην κατηγορία Παίδων Β’, ο Κλαούντιο Καπάι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία -50 κιλ. στους Εφήβους, η Αννα-Μαρία Καμπούρη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -52 κιλ. στις Νεανίδες και το χρυσό μετάλλιο στα -52 κιλ. στις Νέες Γυναίκες, η Αναστασία Ζόγκα που κατέλαβε την 7η θέση στις Νέες Γυναίκες και η Αικατερίνη Χρήστου που κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στα -57 κιλ. στις Νέες Γυναίκες.

Οι παραπάνω επιτυχίες είναι προϊόν της αδιάλειπτης προσπάθειας που λαμβάνει χώρα στο σωματείο μας και έχει ως σκοπό την ατομική βελτίωση των αθλητών μας σε τεχνική κατάρτιση και φυσική κατάσταση ώστε να είναι ανταγωνιστικοί.

Ο άνθρωπος που σηκώνει το βάρος υλοποίησης της όλης προσπάθειας είναι η προπονήτρια μας Αικατερίνη Ξανθοπούλου, απόφοιτος ΤΕΕΦΑ με ειδικότητα τζούντο, προπονήτρια Α’ κατηγορίας ΓΓΑ και κάτοχος τριών αγωνιστικών DAN.

Η προπονήτρια μας ακολουθώντας τις οδηγίες του δασκάλου μας Αντώνη Αχάντ ήταν αυτή που στάθηκε δίπλα στους αθλητές μας αξιώνοντάς τους την ορθή αγωνιστική παρουσία και τις διακρίσεις που έφεραν.

Ακόμη, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Κνάβα Σάββα και Φούκα Ιωάννη, αθλητές και βοηθούς του δασκάλου, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στους νεότερους αθλητές έχοντας ενεργό συμμετοχή στις προπονήσεις τους, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αθλητική τους ωρίμανση.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, την καρδιολόγο Μαρία Ξανθοπούλου για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογό μας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη μικρή, αποστολή μας στους αγώνες καταταγήκαμε ως 2ος πολυνίκης σύλλογος στις Νέες Γυναίκες και 5ος πολυνίκης στην γενική κατάταξη Νέων Ανδρών-Γυναικών μεταξύ 43 συλλόγων που συμμετείχαν. Αυτό κατά την άποψη μας, είναι σπουδαία επιτυχία».
Αικατερίνη Χρήστου (από αριστερά) , Άννα-Μαρία Καμπούρη και Άγγελος Φλαμπουριάρης κατέκτησαν μετάλλια με το Ζυγό στα Άνω Λιόσια
Αικατερίνη Χρήστου (από αριστερά) , Άννα-Μαρία Καμπούρη και Άγγελος Φλαμπουριάρης κατέκτησαν μετάλλια με το Ζυγό στα Άνω Λιόσια

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού