Η ύποπτη ανοχή των ελεγκτικών αρχών

Η ύποπτη ανοχή των ελεγκτικών αρχών

Η ύποπτη ανοχή των ελεγκτικών αρχών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 487 ΦΟΡΕΣ

Η Εφημερίδα «Ροδιακή», που φέτος συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής, είναι το μοναδικό μέσο Ενημέρωσης στην περιοχή μας, που απασχολεί ΝΟΜΙΜΑ 36 συνολικά εργαζόμενους, τους οποίους ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ στα ταμεία του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και του ΙΚΑ, όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις.

Μέχρι σήμερα δεν δίναμε καμία μα καμία σημασία στους λαθρόβιους και στα «αρπακτικά» κάποιων «μέσων ενημέρωσης», που καραδοκούν και περιμένουν να αρπάξουν από το έντυπο αλλά και από την ηλεκτρονική μας σελίδα στο διαδίκτυο τις ειδήσεις τις οποίες στη συνέχεια παρουσιάζουν ως δικές τους χωρίς καμία μα καμία αναφορά στην πηγή.

Το τι σκαρφίζονται δεν περιγράφεται: Μιλάμε για «παράγκα κουτοπονηριάς», που έχουν φθάσει στο σημείο να διοχετεύουν οι ίδιοι σε site που ελέγχουν τις ειδήσεις της ΡΟΔΙΑΚΗΣ και στη συνέχεια να τις παρουσιάζουν ως… ρεπορτάζ, μόνο και μόνο επειδή νομίζουν ότι έτσι θα μας βλάψουν.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξεφύγει κανονικά. Προκλητικά και ξεδιάντροπα, κάθονται μπροστά στα πληκτρολόγιά τους και αντιγράφουν τις ειδήσεις από την ΡΟΔΙΑΚΗ, χωρίς καμία απολύτως αναφορά στην πηγή.

Εμείς δεν τα βάζουμε με αυτούς. Αυτή τη «δουλειά»… έμαθαν να κάνουν αυτή κάνουν.

Με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς τα βάζουμε, αλλά και με τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες μας. Που «σκοντάφτουν» από το τρέξιμο μόλις τους καλέσουν να τους προβάλουν.

Μέσα «ενημέρωσης» λαθρόβια, παράνομα, παράτυπα που δεν πληρώνουν και δεν ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ούτε έναν εργαζόμενο στα ταμεία που οφείλουν. Που δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ στην Εφορία. Που δεν ξέρουν πού πέφτει η εφορία. Που δεν ξέρουν τι θα πει, νόμιμη διαφήμιση. Κι όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο.

Το κακό είναι ότι ούτε αυτοί που πρέπει να ελέγξουν ξέρουν που… πέφτουν αυτοί οι απίθανοι τύποι. Με αυτούς τα έχει η ΡΟΔΙΑΚΗ και κάθε άλλο νόμιμο μέσο του τόπου μας, που λειτουργεί όπως η ΡΟΔΙΑΚΗ.

Κι από αυτούς θα ζητήσουμε εξηγήσεις. Πολύ – πολύ σύντομα μάλιστα.

-Η ΡΟΔΙΑΚΗ-

Διαβάστε ακόμη

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών

Ποιοι ορίστηκαν από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου ως εκπρόσωποι

Βανδάλισαν τις προτομές των ηρώων στο Παραδείσι