Σπάνε τη ρουτίνα στην Ψίνθο

Σπάνε τη ρουτίνα  στην Ψίνθο

Σπάνε τη ρουτίνα στην Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο δίνει σήμερα στο γήπεδό της η Δόξα. Την πρόοδο των νεαρών θέλει να ελέγξει ο προπονητής Μιχάλης Μανωλάς

Το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την «ουρά» της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries χωρίς πίεση, η Δόξα Ψ. το κέρδισε εδώ και καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν νέα κίνητρα για να κρατήσουν την ομάδα της Ψίνθου σε αγωνιστική εγρήγορση.

Το πρώτο και αυτονόητο είναι η προοπτική μίας τιμητικής κατάταξης στην τελική βαθμολογία, η οποία μεταφράζεται στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Το δεύτερο προκύπτει από την αξιολόγηση εκ μέρους του προπονητή του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού ενόψει της επόμενης χρονιάς, συνεπώς οι ποδοσφαιριστές που πραγματικά θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα δεν έχουν την πολυτέλεια να χαλαρώσουν, ενώ το τρίτο αφορά στην αναβάθμιση του ρόλου κάποιων εκ των νεαρών παικτών που ανήκουν στο σωματείο.

Το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητοι Διμυλιάς, το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα στις 4:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Ψίνθου, δεν διοργανώνεται μόνο για να σπάσει η ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στο πρόγραμμα μπήκε και για τους «μικρούς», οι οποίοι καλούνται να δείξουν στον προπονητή τους ότι τους αξίζουν στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος περισσότερες ευκαιρίες.

Σημειώνεται, πως η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έγινε χθες, με τους Ψινθενούς να αρχίζουν να βάζουν τις πρώτες «πινελιές» στην προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων.
(ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
(ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!