Τσεκάρει το απουσιολόγιο ο Κολοσσός

Τσεκάρει το απουσιολόγιο ο Κολοσσός

Τσεκάρει το απουσιολόγιο ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Δεν λείπουν τα προβλήματα εν όψει Κηφισιάς για τον Κολοσσό H Hotels. Εκδικάζεται σήμερα η ένσταση του Απόλλωνα.

Με την όγδοη νίκη του στο «τσεπάκι», ο Κολοσσός H Hotels έχει κάθε δικαίωμα από δω και πέρα να καλοβλέπει το πλασάρισμά του στην οκτάδα και μία θέση στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος. Η εξασφάλιση της παραμονής είναι πολύ κοντά και κατά συνέπεια ο στόχος θα πρέπει ν’ αλλάξει.
Φυσικά, έως ότου γίνει πραγματικότητα η σωτηρία, ο Άρης Λυκογιάννης έχει αρκετούς λόγους να «πονοκεφαλιάζει».


Οι βασικοί είναι δύο: οι τραυματισμοί και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Γιατί μπορεί οι «θαλασσί» να κέρδισαν τον Απόλλωνα και να πανηγύρισαν έξαλλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει περάσει απαρατήρητη η ολιγωρία του τελευταίου δεκαλέπτου και πώς από το +9 βρέθηκαν στο -3.

Σίγουρα, η κακή μέρα του Γουότερς εμπόδισε τον Κολοσσό να παίξει όπως είχε συνηθίσει στα τελευταία ματς γιατί εκτός από πρόβλημα στο σκοράρισμα, υπήρχαν εμπόδια και στη δημιουργία και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Τα είκοσι ένα λάθη είναι απαγορευτικός αριθμός για εντός έδρας αγώνα και τα περισσότερα προήλθαν από τους γκαρντ.

Όσον αφορά στους τραυματισμούς, μετά από το δεύτερο «χτύπημα» του Τσάμη, ήρθε και η αναποδιά με το Μανωλόπουλο που δεν έπαιξε καθόλου στο β’ ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα. Επίσης, ο Γουότερς έδειξε να κουτσαίνει την ώρα που εκτέλεσε τις τρεις καθοριστικές βολές και οι πανηγυρισμοί του αμέσως μετά ήταν …περιορισμένοι. Εν όψει Κηφισιάς, μόνο ο Αμερικανός είχε μέχρι και χθες σίγουρη συμμετοχή. Οι άλλοι δύο συγκεντρώνουν πιθανότητες αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Η ένσταση του Απόλλωνα
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλωνας μετά το τέλος του αγώνα στο Βενετόκλειο αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα. Ωστόσο, υπήρξαν πληροφορίες ότι οι «φρουροί της Αχαΐας» δεν θα την στηρίξουν καθώς γνωρίζουν πως δεν έχουν και πολλή τύχη να δικαιωθούν.
Συνήθως οι ενστάσεις σε τέτοιου είδους περιπτώσεις απορρίπτονται από το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο.

Κάμερες στα γήπεδα
Εάν κι εφόσον ο Κολοσσός κατέβει κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα, σύμφωνα πάντα με τα όσα είχε πει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μιχάλης Κόκκινος σε πρόσφατη εκδήλωση, ίσως χρειαστεί οι αρμόδιοι να προβούν σε βασικές αλλαγές τόσο του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων όσο και της ασφάλειας του γηπέδου.

Κι αυτό γιατί ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, στη χθεσινή του συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη, τον γενικό διευθυντή Γιώργο Κονδύλη και τον νομικό σύμβουλο Νίκο Κακαβά, ζήτησε, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, να λειτουργεί σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και καμερών σε όλα τα γήπεδα!

Ο κ. Χαλβατζάκης έδειξε να συντάσσεται με αυτή την προϋπόθεση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους