Ηρακλής Μαριτσών: Εκπλήσσει ευχάριστα σε δύο μέτωπα

Ηρακλής Μαριτσών: Εκπλήσσει ευχάριστα σε δύο μέτωπα

Ηρακλής Μαριτσών: Εκπλήσσει ευχάριστα σε δύο μέτωπα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Χαμόγελα έφεραν στα Μαριτσά τόσο η αξιόλογη πορεία της ομάδας, όσο και η παρουσία των νέων παιδιών, που πιάνουν από τα «μαλλιά» τις ευκαιρίες που τους δίνει ο Γιώργος Σάββενας.

Τι κι αν έχασε μέσα στη χρονιά ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές; Ο Ηρακλής Μαριτσών όχι μόνο δεν έχασε τα «πατήματά» του, όχι μόνο εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, έχοντας χάσει στο δεύτερο γύρο μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με το Διαγόρα, αλλά επιπροσθέτως έδειξε πως μπορεί να συνδυάσει την εξαιρετική παρουσία του με τη μεθοδική δουλειά για το αύριο, εντάσσοντας σταδιακά στην πρώτη ομάδα παιδιά από τις υποδομές του.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ασπίδα Σαλάκου ο προπονητής Γιώργος Σάββενας έδωσε χρόνο συμμετοχής στους 15χρονους Κώστα Μάργαρη, Μπάμπη Βασιλώττο και Τσαλώλη, όπως και στο 16χρονο Θανάση Λολάκη, οι οποίοι του ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη του με την εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη εμφάνισή τους.

Βέβαια, με την ευκαιρία οι παραπάνω, όπως και οι υπόλοιποι νεαροί, δεν έχουν υπογράψει… «συμβόλαιο» και κάθε φορά θα πρέπει να την κερδίζουν, καθώς ο Γιώργος Σάββενας θέτει ως βασική προϋπόθεση τη συνέπεια και την καθημερινή σκληρή δουλειά.

Από χθες, οι Μαριτσενοί προετοιμάζονται για το εντός έδρας παιχνίδι με το Φοίβο, το οποίο θα διεξαχθεί πιθανώς την Παρασκευή. Άλλη μία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, ενώ η τελευταία είναι πιθανό να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!