Greece: Comeback kings of Europe...

Greece: Comeback kings of Europe...

Greece: Comeback kings of Europe...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 348 ΦΟΡΕΣ

Με τον τίτλο "Greece: Comeback kings of Europe", το fvw, το μεγαλύτερο τουριστικό μέσο ενημέρωσης της Γερμανίας, φιλοξένησε τη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΤΕ στην ΙΤΒ, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα γιόρτασε το 2014 μια εξαιρετική επίδοση στον τουρισμός της, με αύξηση αφίξεων 23%, συνθλίβοντας για πρώτη φορά των 20 εκατ. τουριστών. Και, παρά τη συνέχιση της πολιτικής και οικονομικής αναταραχής, όπως γράφει, οι προοπτικές για το 2015 φαίνονται εξίσου ελπιδοφόρες.

Στη συνέχεια μεταφέρει την αναφορά του πρόεδρου του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη ότι το 2014 ήταν μια χρυσή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, με τις αφίξεις να φτάνουν στα 22 εκατομμύρια, συν 2,5 εκατ. επισκέπτες κρουαζιερόπλοιων. "Για το 2015, οι προοπτικές είναι θετικές και στοχεύουμε στα 25 εκατομμύρια διεθνείς αφίξεις", τόνισε ο κ.Ανδρεάδης.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται η δήλωση του κ.Ανδρεάδη ότι οι πολιτικές εντάσεις μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας δεν έχουν καμιά σχέση με την αγορά των διακοπών και ότι οι Γερμανοί τουρίστες θα συνεχίσουν να έχουν θερμή υποδοχή στη χώρα μας, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Το δημοσίευμα καταλήγει με τη δήλωση της αναπληρωτής υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στο fvw ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα εναντίον του all inclusive στην Ελλάδα.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό

Επανασυστήνεται η Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού

Στις τρεις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε ξενοδοχειακές επενδύσεις η Ελλάδα το 2023