Ποιες ήταν οι ληστείες που έγιναν στη Ρόδο την τελευταία 20ετία

Ποιες ήταν οι ληστείες που έγιναν  στη Ρόδο την τελευταία 20ετία

Ποιες ήταν οι ληστείες που έγιναν στη Ρόδο την τελευταία 20ετία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3743 ΦΟΡΕΣ

Πως έγιναν και πόσες κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί

Σημαντικός ήταν ο αριθμός των ένοπλων ληστειών που έγιναν στο νησί της Ρόδου και της Κω, την τελευταία εικοσαετία, όπως προκύπτει από το αρχείο της «Ροδιακής».

Το σύνολο των σοβαρών ληστειών, που έγιναν στην περιοχή μας, φθάνει τις 18, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχουν εξιχνιαστεί ενώ αντίστοιχα συνελήφθησαν και οι εμπλεκόμενοι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη και καταδικάστηκαν.

Αναλυτικά οι ένοπλες ληστείες που έγιναν στην περιοχή μας ήταν οι εξής:
Από την Ληστεία στην Alpha Bank στις 12 Ιουνίου 2009
Από την Ληστεία στην Alpha Bank στις 12 Ιουνίου 2009

Στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη Ρόδο στις 8 Ιουλίου 1994. Ένας κουκουλοφόρος, με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας, κατάφερε να πάρει μαζί του το ποσό των 24.000.000 δραχμών. Με ιδιαίτερη ψυχραιμία, απαίτησε να μην κινηθεί κανείς από τους υπαλλήλους και τους πελάτες, και αφού γέμισε την τσάντα που είχε μαζί του, έστειλε… φιλάκια στους παριστάμενους και αναχώρησε με τα πόδια σε μικρή απόσταση έξω από την τράπεζα.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκε στην πόλη της Ρόδου. Παρά την μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ.

Ένοπλη ληστεία από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Kallithea Sun, στις 5 Ιουλίου 1996. Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου, και αφού χτύπησαν τον φύλακα που επιχείρησε να τους αντισταθεί με έναν σιδηρολοστό στο κεφάλι, τον ακινητοποίησαν και κατάφεραν να πάρουν από τις θυρίδες των πελατών το συνολικό ποσό του 1,5 εκατομμυρίων δραχμών.
Μία μέρα αργότερα, συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους. Επρόκειτο για τους Ελευθέριο Κουγιό του Κωνσταντίνου και Πουλόπουλο Δημήτριο του Παναγιώτη.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 1998 ληστεία από ένοπλο κουκουλοφόρο, σε βάρος χρηματαποστολής που εκείνη την ώρα αναχωρούσε από το σούπερ μάρκετ ΤΡΟΦΟ επί της Ρόδου Λίνδου. Ο αδίστακτος δράστης, κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 17.500.000 δραχμών και να εξαφανιστεί.
Παρά τις περιγραφές που δόθηκαν από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, και παρά την μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας που ακολούθησε, ο δράστης δεν συνελήφθη ποτέ.
Από τη ληστεία των ΕΛΤΑ στις Καλλυθιές στις 19 Αυγούστου 2010
Από τη ληστεία των ΕΛΤΑ στις Καλλυθιές στις 19 Αυγούστου 2010

Στις 7 Μαρτίου 1999, τρεις νεαροί δράστες, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα μόλις 15 ετών, εισβάλλουν σε πρατήριο υγρών καυσίμων του Αναστασίου Μάστορη (κοντά στο Τσαΐρι) και με την απειλή δύο κυνηγετικών όπλων, ακινητοποιούν τη σύζυγο του ιδιοκτήτη και τους δύο πελάτες.

Από την ταμειακή μηχανή που άνοιξαν, πήραν το ποσό των 5.400 μόλις δραχμών! Αναχώρησαν με ένα μοτοποδήλατο και έφθασαν μέχρι το αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει. Οι τρεις νεαροί, πρόλαβαν να ξοδέψουν το ποσό της ληστείας, διασκεδάζοντας σε μπαρ του νησιού, για να συλληφθούν έτσι λίγες ώρες αργότερα και να παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη.

Στις 10 Ιουλίου 1999, ένας ιερέας - μαϊμού εισέβαλε στην Εμπορική Τράπεζα της Ιαλυσού ενώ είχε κλείσει και οι υπάλληλοι έκαναν καταμέτρηση, και κατάφερε να πάρει μαζί του το ποσό των 76.000.000 δραχμών.

Το χρονικό της ληστείας κατεγράφη από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σε συνδυασμό με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, χρειάστηκαν μόνο δύο 24ωρα για να εντοπιστούν ο δράστης και οι δύο συνεργοί του. Επρόκειτο για έναν υπάλληλο της τράπεζας και δύο συνεργούς του οι οποίοι εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από την δικαιοσύνη.
Από την Ληστεία στο Φαληράκι τον Αύγουστο του 2010
Από την Ληστεία στο Φαληράκι τον Αύγουστο του 2010

Στις 20 Ιουνίου 2001, στις 8 το πρωί, νεαρός με κυνηγετική καραμπίνα εισβάλλει στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Αιφνιδίασε τους πάντες λέγοντας «είναι ληστεία δεν κάνω αστεία» και καταφέρνει να φύγει σε λίγα μόλις λεπτά πεζός από την τράπεζα, έχοντας στην κατοχή του το ποσό των 11 εκατομμυρίων δραχμών.

Οι έρευνες της Ασφάλειας, δεν έδωσαν άμεσο αποτέλεσμα, παρά την μεγάλη κινητοποίηση που ακολούθησε. Στις 4 Μαρτίου 2002, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, κατάφερε να φθάσει στα ίχνη του και να τον συλλάβει. Επρόκειτο για έναν 23 χρονο κάτοικο Ρόδου, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Στις 4 Απριλίου 2002, άγνωστος ένοπλος κρανοφόρος, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος κατάφερε με την απειλή πιστολιού να διαπράξει την πρώτη ένοπλη ληστεία σε… ευρώ από το υποκατάστημα της Εμπορικής στο Φαληράκι αποκομίζοντας το ποσό των 32.000 ευρώ.
Από την ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα τον Μάρτιο του 2010
Από την ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα τον Μάρτιο του 2010

Στις 23 Απριλίου 2003, στο ίδιο υποκατάστημα της Εμπορικής, στο Φαληράκι ένας Ροδίτης, 41 ετών, κρατώντας καραμπίνα, διαπράττει ληστεία παίρνοντας το ποσό των 15.365 ευρώ. Χάνει τα κλειδιά του μοτοποδηλάτου από τα χέρια του όμως, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από πολίτες λίγα λεπτά αργότερα.

Στις 12 Μαϊου 2004, στις 8.10 το πρωί, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Κρεμαστή, δύο κρανιοφόροι, εισβάλλουν στο υποκατάστημα, ακινητοποιούν υπαλλήλους και πελάτες και αφού πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής στο αριστερό χέρι τον διευθυντή του υποκαταστήματος κ. Μιχάλη Θολοενό, αρπάζουν 25.000 ευρώ κι ετοιμάζονται να διαφύγουν!

Συλλαμβάνονται λίγα λεπτά αργότερα έξω από την τράπεζα, από πολίτες κι έναν στρατιώτη, που τους παραδίδουν στους αστυνομικούς. Επρόκειτο για έναν 32χρονο άνεργο, και έναν 23χρονο αλβανό οικοδόμο που ζούσε στη Ρόδο τα τελευταία 4 χρόνια.

Την Λαμπρή Τρίτη 10 Απριλίου 2007 στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην Κω δύο άγνωστοι άνδρες φορώντας ο ένας κουκούλα στο πρόσωπο και ο άλλος καπέλο και γυαλιά ηλίου μπήκαν μέσα στη τράπεζα και κρατώντας ένα πιστόλι στα χέρια φώναξαν «ληστεία». Αφού ακινητοποίησαν προσωπικό και πελάτες πήραν 95.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Τρεις μέρες αργότερα με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών που έγινε στο Μαρμάρι της Κω σε σπίτι ζευγαριού αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκαν τελικά οι δράστες ηλικίας 23 και 29 ετών αντίστοιχα.
Αυτοί ήταν οι δράστες της ληστείας της 12ης Ιουνίο από την Τράπεζα της APLHA στη Ρόδο
Αυτοί ήταν οι δράστες της ληστείας της 12ης Ιουνίο από την Τράπεζα της APLHA στη Ρόδο

Στο ίδιο σπίτι βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 91.820 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, ένα πιστόλι TOUKAREF 7,65, δύο γεμιστήρες πιστολιού πλήρεις φυσιγγίων (σύνολο 14) και τα διάφορα πειστήρια που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη τέλεση της ληστείας.

Μάλιστα ο 23χρονος ήταν «επαγγελματίας» καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε είχε συμμετάσχει και σε άλλες δύο ληστείες που διέπραξε με ομοεθνείς του στην περιοχή των Αθηνών δύο μήνες πριν τη σύλληψη του στην Κω.

Στις 30 Ιανουαρίου 2008 στις 8.35 το πρωί, άγνωστος άνδρας φορώντας κουκούλα, κράνος και γάντια και κρατώντας ένα περίστροφο, κατά πάσα πιθανότητα ψεύτικο, το οποίο έστρεψε στην ταμία, κατάφερε να κάνει … ανάληψη άνευ βιβλιαρίου 15000 ευρώ από το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην περιοχή Ζέφυρος.

Ο δράστης αναχώρησε πεζός από την τράπεζα (αριστερά προς την παραλιακή περιοχή) και παρά τις αναζητήσεις και έρευνες των αστυνομικών ουδέποτε συνελήφθη.

Την Μ. Δευτέρα 29 Μαρτίου 2009 στις 2.10 το μεσημέρι άγνωστος άνδρας υπό την απειλή όπλου παίρνει από το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Ζέφυρος, δώρο … Πάσχα ύψους 10.000 ευρώ!

Ο δράστης αφού περίμενε υπομονετικά και μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες τη σειρά του, πλησίασε τον ταμία, του έδειξε ένα όπλο που κρατούσε και χωρίς να του μιλήσει, του έδωσε μία νάιλον σακούλα, δείχνοντας του έτσι ότι έπρεπε να τη γεμίσει.

Ο υπάλληλος τρομοκρατημένος και μη έχοντας άλλη επιλογή, έβαλε μέσα στη σακούλα το ποσό των 10000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα. Ο δράστης πήρε τα χρήματα και βγήκε έξω, όπου είχε σταθμευμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς αριθμό κυκλοφορίας, με το οποίο και εξαφανίστηκε.

Στις 12 Ιουνίου 2009 στις 13.45 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην οδό Αυστραλίας στη Ρόδο εισβάλλουν τρεις άγνωστοι άνδρες φορώντας κράνη στα κεφάλια τους και κρατώντας πιστόλια, και μέσα σε τρία μόλις λεπτά, ακινητοποιώντας υπαλλήλους και πελάτες αφαιρούν περισσότερα από 75.000 ευρώ!

Οι δράστες διαφεύγουν με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που είχαν αφήσει δίπλα από το κτίριο και η οποία εντοπίζεται λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς σε κοντινό χωράφι, μαζί με τα κράνη, το μπουφάν και τα γυαλιά που είχαν χρησιμοποιήσει. Οι ίδιοι εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης.
 Από αυτό το υποκατάστημα έκαναν φτερά 471.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2010
Από αυτό το υποκατάστημα έκαναν φτερά 471.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2010

Στις 27 Νοεμβρίου 2009 και 20 λεπτά μετά τις 8 το πρωί, άγνωστος άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών μπήκε στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Φαληράκι. Ο άνδρας φορούσε κουκούλα από μπουφάν στο κεφάλι, σκούρα γυαλιά ηλίου και κορδέλα στο στόμα σε μία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Στο χέρι του κρατούσε ένα ψεύτικο – κατά τους αυτόπτες μάρτυρες – όπλο και με αυτό πλησίασε τον διευθυντή του υποκαταστήματος. Την ώρα εκείνη έπεσαν τα γυαλιά του δράστη και ο διευθυντής αναγνωρίζοντας τη πλαστότητα του όπλου, αντέδρασε και επιχείρησε να το αρπάξει με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί ο δράστης να υποχωρήσει και να φύγει.

Στις 6 Αυγούστου 2010 στις 12.30 το μεσημέρι άγνωστος άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπο και τα χέρια, εισέβαλε στο υποκατάστημα της Eurobank στο Φαληράκι, και υπό την απειλή του όπλου που κρατούσε κατάφερε να αφαιρέσει 36.000 ευρώ και να τραπεί σε φυγή με μοτοποδήλατο!

Ο άνδρας φορούσε λευκό κράνος στο κεφάλι, γυαλιά ηλίου, γάντια και μαύρη στολή, μπήκε μέσα στο κτίριο και με το πιστόλι στα χέρια, φώναξε ότι γίνεται ληστεία!

Μία γυναίκα η οποία βρισκόταν πολύ κοντά στη πόρτα, κατάφερε να βγει χωρίς να την αντιληφθεί ο δράστης ο οποίος με καθαρή φωνή και σε άπταιστα ελληνικά έβαλε τους πελάτες να καθίσουν στα καθίσματα.

Ο ίδιος ζήτησε από τον ταμία να του βάλει μέσα στο σάκο που κουβαλούσε όσα χρήματα είχε, ενώ παράλληλα κατάφερε να πάρει ένα μικρότερο ποσό περίπου 7.500 ευρώ από πελάτη του καταστήματος. Μόλις ο δράστης τελείωσε τη «συναλλαγή» του βγήκε έξω, επιβιβάστηκε σε μοτοποδήλατο και εξαφανίστηκε με κατεύθυνση τη Λίνδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή στο μοτοποδήλατο του (μεγάλου κυβισμού) έτσι ώστε μόλις ολοκλήρωνε τη ληστεία να μπορούσε να φύγει γρήγορα όπως και έκανε.
Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν στη περιοχή του Λαδικού (Αντονι Κουήν) εγκαταλελειμμένο το μοτοποδήλατο (τύπου Gilera Runner) με το οποίο ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Στις 16 Αυγούστου 2010 άγνωστος δράστης «χτυπά» στο κεντρικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στη Ρόδο (στις 100 χουρμαδιές- πλατεία Χαρίτου) όπου με συνοπτικές διαδικασίες, ο δράστης κατάφερε να αρπάξει μέσα σε ελάχιστα λεπτά το ποσό των 57.220 ευρώ και να διαφύγει ανενόχλητος!

Ο ληστής μπήκε στην τράπεζα 8 λεπτά μετά τις 8 το πρωί, απόλυτα ψύχραιμος και αμέσως έσπευσε στον έναν από τους δύο ταμίες που μόλις είχαν παραλάβει τα πακέτα με τα χρήματα από τον προϊστάμενο. Στα χέρια του, κρατούσε ένα περίστροφο και σημαδεύοντας με αυτό τον ταμία του ζήτησε να του δώσει ό,τι χρήματα είχε καταφέρνοντας να πάρει μαζί του φεύγοντας 59.000 ευρώ σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Φορούσε στο κεφάλι του μόνο ένα καπέλο, ενώ ανασήκωσε την μπλούζα ή το πέτο του πουκαμίσου που φορούσε, προφυλάσσοντας έτσι το πρόσωπό του.

Οι αστυνομικοί λίγα λεπτά αργότερα οργανώνοντας μεγάλη επιχείρηση συνέλαβαν μέσα στο ξενοδοχείο Grand Hotel τον 32χρονο που είχε διαπράξει τη ληστεία και αργά το βράδυ έναν 27χρονο Ροδίτη ως συνεργό του. Όπως προέκυψε από την ανάκριση ήρθε στη Ρόδο δύο μέρες πριν τη ληστεία και διέμενε στο ξενοδοχείο Γκραντ Οτέλ,. Στη συνέχεια, αφού παρέδωσε το χρηματικό ποσό και το όπλο στον 27χρονο συνεργό του, ο οποίος περίμενε έξω από την τράπεζα, επιβιβάστηκε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στις 19 Αυγούστου 2010 στις 11 το πρωί ένας 34χρονος Αθηναίος, που είχε έρθει στη Ρόδο με τη γυναίκα του για να κάνει διακοπές, στάθμευσε έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία των Καλυθιών, με μοτοσικλέτα χρώματος μπλε σκούρου, μεσαίου κυβισμού.

Κατέβηκε, κάλυψε το πρόσωπό του με μαντίλι μαύρου χρώματος και κρατώντας στα χέρια του ένα περίστροφο, εισέβαλε μέσα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ από όπου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ!
Οι αστυνομικοί, ενεργώντας μεθοδικά και συντονισμένα, κατάφεραν αξιοποιώντας πληροφορίες κατοίκων της περιοχής να εντοπίσουν αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας την μοτοσικλέτα με την οποία ο δράστης διέπραξε τη ληστεία και να φθάσουν έτσι στα ίχνη του λίγη ώρα αργότερα.

Ο 34χρονος, είπε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε τη ληστεία επειδή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του αυτή.
Το πιστόλι που έφερε μαζί του, διαπιστώθηκε πάντως ότι ήταν ψεύτικο.
Από τα 1500 ευρώ που ήταν η… λεία του, βρέθηκαν και αποδόθηκε στα ΕΛΤΑ το ποσό των 250 ευρώ.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2010 και μόλις 14 λεπτά μετά τις 8 το πρωί δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι φορώντας κράνη στο κεφάλι, γυαλιά ηλίου και γάντια και υπό την απειλή όπλου εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Ακαδημία, όπου και έκαναν…… ανάληψη 471.110 ευρώ!

Μέσα σε 30 μόλις δευτερόλεπτα οι δράστες με συντονισμένες κινήσεις και απόλυτη ψυχραιμία κατάφεραν να «σηκώσουν» όλα τα χρήματα που υπήρχαν στη τράπεζα και να εξαφανιστούν με κλεμμένη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού (transalp), η οποία εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα έξω από το παλιό νοσοκομείο!

Όπως αποδείχτηκε δράστες της ληστείας ήταν τα τέσσερα μέλη εγκληματικής ομάδας η οποία εξαρθρώθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2011 από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

«Δώστε μου όσα χρήματα έχετε για να ταΐσω τα παιδιά μου»!
Με τη φράση αυτή ο άγνωστος άνδρας μπήκε στις 17 Ιουλίου 2011 και 20 λεπτά μετά τις 8 το πρωί στο Υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και αφαίρεσε 2.700 ευρώ!

Ο άνδρας φορώντας κράνος και καλοκαιρινή ένδυση μπήκε μέσα στη τράπεζα. Στα χέρια του κρατούσε και ένα πιστόλι (αληθινό ή ψεύτικο δεν έχει γίνει γνωστό), το οποίο ουδέποτε έτεινε προς τους υπαλλήλους ή τους δύο πελάτες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη μέσα στο υποκατάστημα.

Απευθυνόμενος προς τη ταμία της τράπεζας ο δράστης της ζήτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε για να «ταΐσει τα παιδιά του»! Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο άγνωστος άνδρας πήρε τα χρήματα, και αφού επιβιβάστηκε σε μικρού κυβισμού δίκυκλο μοτοποδήλατο τράπηκε σε φυγή.


Στις 14 Σεπτεμβρίου 2012 έγινε επίσης η ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Πλατείας Κύπρου στην Πόλη της Ρόδου, η οποία εκδικάστηκε χθες από στο αρμόδιο Εφετείο. Καταδικάστηκαν οι δύο από τους τρεις εμπλεκόμενους.
Άρπαξαν 24.600 ευρώ, τα οποία και εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε κοντινή περιοχή από τον από της ληστείας

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης