Ο Φοίβος είναι έτοιμος να συνεχίσει την πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σήμερα στις 16.15

Ο Φοίβος είναι έτοιμος να συνεχίσει την πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σήμερα στις 16.15

Ο Φοίβος είναι έτοιμος να συνεχίσει την πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σήμερα στις 16.15

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Ο Φοίβος είναι έτοιμος να συνεχίσει την πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σήμερα στις 16.15 δίνοντας ένα ακόμα γειτονικό ντέρμπι

Πρέπει να περάσει το «εμπόδιο» του Ηρακλή στα Μαριτσά ο Φοίβος, αν θέλει να κρατήσει τα κεκτημένα από τη νίκη του στο ντέρμπι με το Διαγόρα.

Είναι αλήθεια πως ο σημερινός αντίπαλος του «γηραιού», ανεβάζει στροφές τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώντας νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του, όντας σοβαρός και πειθαρχημένος.

Η ομάδα της Κρεμαστής που τώρα ανεβάζει κι αυτή την απόδοσή της, αφού την περιμένουν πλέϊ οφ για την κατάκτηση του τίτλου και πιθανότατα ακόμα και μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και σαφώς πολύ δύσκολα παιχνίδια για το Κύπελλο της Δωδεκανήσου, θα κυνηγήσει το τρίποντο όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες.

Την προσεχή Τετάρτη θα πάει στο «Οικονομίδειο» να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Προέχει όμως το σημερινό ματς στα Μαριτσά στις 16.15 και στόχος των παικτών της ομάδας, είναι άλλη μια καλή εμφάνιση κι άλλη μια νίκη εκτός έδρας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι γνωστές οι δυσκολίες που θα συναντήσουν οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόουτς του Φοίβου συνιστά προσοχή στον Ηρακλή, όποια κι αν είναι η αγωνιστική του κατάσταση. Ζητάει από τους παίκτες του την απαιτούμενη σοβαρότητα, με σκοπό να φύγει ο Φοίβος για άλλο ένα παιχνίδι νικητής από το γήπεδο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας τον κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει το παιχνίδι.
Απουσίες υπάρχουν και σε αυτό το ματς, καθώς το ντέρμπι «έβγαλε» τραυματισμό, ενώ θα υπάρξει και μια επάνοδος.
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Ορφανίδης ακολουθεί μέχρι τώρα ειδικό πρόγραμμα και δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Απών θα είναι και ο Τόλης Παϊζάνος ο οποίος ένοιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο στο ντέρμπι με το Διαγόρα και αποχώρησε.
-Ο μόνος από τους «προβληματικούς» για τον Σάββα Ορφανίδη που θα είναι στη διάθεσή του, είναι ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος δείχνει μάλιστα να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Οι δεκαοκτώ που θα έχει στη διάθεση του στον αγώνα των Μαριτσών είναι οι Κεφάλας, Μανωλάγκας, Τζεμαλάι, Γαργάλης, Λαμάι, Φελεγκάκης, Μπιλιάς, Σεβδαλής, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Γεωργαλής, Μόσχος, Αγγελόπουλος, Μπούτσκα, Αναγνώστου, Χριστοδούλου και Δελαπόρτας. Την Τετάρτη Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες συνόδευσαν στο τελευταίο ταξίδι του τον πατέρα του Δημήτρη Δημητρόπουλου, Βαγγέλη και φυσικά δεν προπονήθηκαν καθόλου.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»