Τη Δευτέρα η προσφυγή για το «Θέρμαι»

Τη Δευτέρα η προσφυγή για το «Θέρμαι»

Τη Δευτέρα η προσφυγή για το «Θέρμαι»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1315 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Δευτέρα θα συζητηθεί από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου η προσφυγή που έχει κατατεθεί κατά της απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Ροδίων σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να αφαιρεθεί οριστικά η άδεια λειτουργίας του Θέρμαι.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν το 2009 η τότε Δημαρχιακή Επιτροπή είχε λάβει την απόφαση περί οριστικής αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας του Θέρμαι.

Οι λόγοι που οδήγησαν τα μέλη της επιτροπής στην απόφαση αυτή ήταν καταρχήν το ότι το Θέρμαι στερούνταν άδεια μουσικής αλλά και το ότι εξυπηρετούσαν πελάτες σε τραπεζοκαθίσματα την ώρα που η άδεια λειτουργίας που έχει εκδοθεί για την εν λόγω επιχείρηση είναι αναψυκτηρίου. Στην συνέχεια οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δια του δικηγόρου τους κ. Στέλιου Αλεξανδρή προσέφυγαν στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου όπου και κατέθεσαν αίτηση αναστολής και παράλληλα εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο με την οποία διατάσσεται ο Δήμος Ροδίων να απέχει από την σφράγιση.

Στη συνέχεια το δικαστήριο εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 78/2013 απόφασή του με την οποία διατάσσει την αναστολή της απόφασης της Δημαρχιακής επιτροπής με το αιτιολογικό ότι υπάρχει κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης. Έτσι την προσεχή Δευτέρα 9 Μαρτίου και μετά από δύο αναβολές πρόκειται να συζητηθεί η προσφυγή για την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του ΘΕΡΜΑΙ ή την ακύρωση της απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής. Την απόφαση επ’ αυτού θα λάβει το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο