Νέοι διοικητές στην 95 ΑΔΤΕ και στην Πυροσβεστική

Νέοι διοικητές στην 95 ΑΔΤΕ και στην Πυροσβεστική

Νέοι διοικητές στην 95 ΑΔΤΕ και στην Πυροσβεστική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1079 ΦΟΡΕΣ

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στις τοπικές αρχές πραγματοποίησε χτες ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος Κωνσταντίνος Ματζάκος. Ο κ. Ματζάκος που κατάγεται από τη Νάξο, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, με το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπο Κόκκινο.


Ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στάθηκε ιδιαίτερα στη στενή συνεργασία που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση με τις ένοπλες δυνάμεις.
Από την πλευρά του ο κ. Κόκκινος ενημέρωσε τον νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την πορεία των νέων γραφείων ΠΣΕΑ στην περιοχή και συγκεκριμένα για την δημιουργία , το τελευταίο χρονικό διάστημα, δύο (2) νέων γραφείων ΠΣΕΑ σε Κώ και Κάρπαθο καθώς και την αναδιοργάνωση του γραφείου στη Ρόδο.
Ο Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της ΠΝΑ με τις ένοπλες δυνάμεις και διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων.



Νέος διοικητής στην ΠΥΡ
Σημειώνεται ότι χτες αποχαιρετιστήριες επισκέψεις στις τοπικές αρχές πραγματοποίησε και ο απερχόμενος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου πύραρχος Χρήστος Γκολφίνος.
Ο κ. Γκολφίνος αναλαμβάνει καθήκοντα στην πυροσβεστική ακαδημία Αθήνας, ενώ τη θέση του παίρνει ο πύραρχος Βασίλης Κοκμωτός.


Αποχαιρετώντας τον κ. Γκολφίνο ο δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στο σημαντικό έργο που επιτελεί στην περιοχή μας, η πυροσβεστική και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, ο κ. Κόκκινος δήλωσε τα εξής: «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του εύχομαι και στον κ. Γκολφίνο το διοικητή της Πυροσβεστικής που αποχωρεί, και πηγαίνει στην πυροσβεστική ακαδημία στην Αθήνα, και αναμένουμε εντός των ημερών το διάδοχό του ο οποίος είναι άνθρωπος που έχει δουλέψει στα νησιά μας και είναι ο Βασίλης Κοκμωτός.


Μας ενδιαφέρει με τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που συνεργαζόμαστε άμεσα για μεγάλα ζητήματα της πολιτικής προστασίας να έχουμε καλή συνεργασία.
Επίσης ανακοινώνω ότι την πρώτη εβδομάδα, Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το συντονιστικό όργανο που θα ασχοληθεί με τις δράσεις ενόψει της θερινής περιόδου».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη