Παρήλασε ο Διαγόρας!

Παρήλασε ο Διαγόρας!

Παρήλασε ο Διαγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Έχοντας μπροστά την σημαία και το λάβαρο του συλλόγου έδωσε βροντερό παρών στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Έχοντας μπροστά το λάβαρο και την σημαία του συλλόγου ο Διαγόρας με αντιπροσωπευτική ομάδα από αθλητές του όλων των τμημάτων πέρασε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου δείχνοντας σε όλους πώς η ιστορία συνεχίζεται: .

Πιο αναλυτικά: «Στο πλαίσιο του εορτασμού των 110 χρόνων ο Γ.Σ. Διαγόρας συμμετείχε στη μεγαλειώδη παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της πόλης. Αμέσως μετά το ιστορικό λάβαρο της Αγίας Λαύρας που βρέθηκε στο νησί της Ρόδου για πρώτη φορά, στην παρέλαση συμμετείχε αντιπροσωπεία του Γ.Σ..

Μέλη της Διοίκησης κρατώντας το λάβαρο του Συλλόγου, τη Σημαία του και την Ελληνική Σημαία, όπως και αντιπροσωπεία αθλητών-αθλητριών των τμημάτων του (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, ποδηλασία) παρέλασαν μπροστά στους επισήμους και τις Αρχές, όπως και στο ροδιακό κοινό. Την ίδια ώρα, η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου, που ιδρύθηκε από το Γ.Σ. Διαγόρα παιάνιζε τον Ύμνο του ιστορικού Συλλόγου.

Η παρουσία του παλαιότερου αθλητικού συλλόγου στο Αιγαίου, κι ενός εκ των παλαιοτέρων στην Ελλάδα, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό, περηφάνια και ικανοποίηση από τους θεατές, που το εξέφρασαν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα