Σκουριάζουν πανάκριβα μηχανήματα ασφαλτόστρωσης του Δήμου Ρόδου

Σκουριάζουν πανάκριβα μηχανήματα ασφαλτόστρωσης του Δήμου Ρόδου

Σκουριάζουν πανάκριβα μηχανήματα ασφαλτόστρωσης του Δήμου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1456 ΦΟΡΕΣ

Είχαν κοστίσει 1,2 εκ. ευρώ και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ

«Φωτιά» πήρε χθες το διαδίκτυο, από δύο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις οποίες πέντε συνολικά πανάκριβα μηχανήματα που είχε αγοράσει πριν από αρκετά χρόνια ο δήμος της Ρόδου έναντι του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ!

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην σελίδα του προέδρου του σωματείου εργαζομένων καθαριότητας κου Γιάννη Ντελάκη και έδειχναν δύο μηχανήματα παρασκευής ασφαλτικού τάπητα, τα οποία είναι εγκαταλελειμμένα στην χωματερή στην περιοχή Ασγούρου εδώ και πολλά χρόνια.

Πρόκειται συνολικά για 5 μηχανήματα που κόστισαν στα ταμεία του Δήμου Ρόδου 1,2 εκ. ευρώ πριν από αρκετά χρόνια, αλλά για ανεξήγητους λόγους δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ!


Τα μηχανήματα αυτά, θεωρούνται προηγμένης τεχνολογίας, καθώς είχαν την δυνατότητα (και για τον λόγο αυτό αγοράστηκαν) να ξηλώνουν την παλιά άσφαλτο, να την πολτοποιούν με ειδικό ασφαλτικό μείγμα και στη συνέχεια να την τοποθετούν εκ νέου στο κομμάτι της ασφάλτου που προορίζονταν.
Για άγνωστους λόγους όμως (όπως σημειώνεται) δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά και προβληματισμό.


Για τον λόγο αυτό, ζητείται τώρα (δεδομένου ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) να επισκευαστούν και να ξεκινήσει η χρήση τους όπου αυτό απαιτείται σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου.


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής