Δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού

Δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού

Δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια στον Ιάλυσο για την κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε και με ανακοίνωσή της, η ηττημένη του τελικού Ρόδος

Δεν είναι μόνο η αξία του ηττημένου που δίνει δόξα στο νικητή. Είναι και η αναγνώριση της επιτυχίας του από τον αντίπαλο αυτή που εν τέλει, αναδεικνύει και τους δύο και πολύ περισσότερο, την έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η πίκρα των ανθρώπων της Ρόδου για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου ήταν μεν μεγάλη, όμως δεν τους εμπόδισε να δώσουν και δημόσια τα συγχαρητήριά τους στον Ιάλυσο, δίνοντας συνέχεια στην όμορφη πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών των «ελαφιών» να περιμένουν, παραταγμένοι, τους συναδέλφους τους στο δρόμο προς την εξέδρα, εκεί που τους περίμενε η απονομή του τροπαίου. Η ανακοίνωση της Ρόδου αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΣ Ρόδος ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο και στήριξε την ομάδα μας. Λυπάται για την απώλεια του τροπαίου και υπόσχεται ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση του κύριοι σκοπού που είναι η επάνοδος στις Εθνικές Κατηγορίες πάντα με γνώμονα την ισονομία, το ευ αγωνίζεσθε και το σεβασμό στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Τιμούμε τον θεσμό του κυπέλλου όπως αποδείξαμε με το σημερινό τελικό. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου»

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου