Πρόεδρος και στην επιτροπή Ελέγχου Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού ο Δ. Γάκης

Πρόεδρος και στην επιτροπή Ελέγχου Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού ο Δ. Γάκης

Πρόεδρος και στην επιτροπή Ελέγχου Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού ο Δ. Γάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, εξελέγη σε ειδική συνεδρίαση την Πέμπτη 26-3-15 και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής.

Η νέα σημαντική θέση ευθύνης που ανέλαβε ο Δημήτρης Γάκης, αφορά στην προεδρία της αρμόδιας Επιτροπής που εξετάζει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ειδικά τον απολογισμό και το γενικό ισολογισμό του Κράτους, καθώς και την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους.

Την Παρασκευή 27.03.15, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Αικατερίνη Παπανάτσιου, συναντήθηκαν με τον Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα. Στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, τα μέλη του Προεδρείου της Επιτροπής ενημερώθηκαν για την αποστολή, τη λειτουργία και το έργο του Γραφείου και συζήτησαν για θέματα της Επιτροπής που υπάγονται στις αρμοδιότητες του Γραφείου.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»