Αγνώριστος στο Ρύσιο ο Ιπποκράτης, συνετρίβη από την Αναγέννηση με 85-52

Αγνώριστος στο Ρύσιο ο Ιπποκράτης, συνετρίβη από την Αναγέννηση με 85-52

Αγνώριστος στο Ρύσιο ο Ιπποκράτης, συνετρίβη από την Αναγέννηση με 85-52

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Τη βαριά ήττα με 85-52 γνώρισε ο Ιπποκράτης από την Αναγέννηση Ν. Ρύσιου το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα πλέι οφ της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Κω παρουσιάστηκε χωρίς ξένη στο παιχνίδι αφού η Τάλια Κάλντγουελ αποτελεί παρελθόν σχεδόν με τη λήξη της κανονικής περιόδου και την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Χωρίς την Αμερικανίδα κι έχοντας μείνει εκτός δράσης πάνω από ένα μήνα, οι αθλήτριες του Ιπποκράτη εμφανίστηκαν αγνώριστες στο κλειστό γυμναστήριο του Ν. Ρύσιου! Βρέθηκαν να χάνουν από το πρώτο δεκάλεπτο με πάνω από είκοσι πόντους διαφορά (30-8) ενώ ήταν εκνευριστικά άστοχες.

Η Ζωή Κεχαγιά είχε 6/16 δίποντα ενώ συνολικά οι Κώες είχαν 17/57 σουτ, ποσοστό που δεν ξεπέρασε το 30%! Ελλείψει της Κάλντγουελ, χάθηκαν και τα ριμπάουντ (49 έναντι 32) ενώ η Αναγέννηση μοίρασε 30 ασίστ!

Δεκάλεπτα: 30-8, 41-22(ημιχρ.), 61-38, 85-52

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Παπαγεωργίου

Αναγέννηση Ν.Ρ. (Καφαντάρη): Θωμαρέις, Παπαβασιλείου 5(1), Γράψα 4, Μούρτου 4, Σταυρίδου 18(2), Βασιλειάδου 2, Τζίκου 6, Μούλη 13, Σκιαδοπούλου 15, Λόγκαν 18.

Ιπποκράτης (Παπούλης): Χελιώτη 7(1), Στάμογλου, Κασάπογλου 10(1), Γούναρη 12(2), Κεχαγιά 15(1), Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη 2, Γιαννακοπούλου 3, Κουφογιάννη 3.

Είναι σαφές ότι η συμμετοχή του Ιπποκράτη στα πλέι οφ έχουν να κάνουν με την αποφυγή μηδενισμού και η προτεραιότητα των διοικούντων είναι να συμμαζέψουν τα έξοδα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Γι’ αυτό και η αποδέσμευση της Αμερικανίδας σέντερ (εφόσον έχει μεσολαβήσει ένας μήνας από τη λήξη του πρωταθλήματος), γι’ αυτό και η προσπάθεια να γίνουν τα πλέι οφ σ’ έναν τόπο (για να μην υπάρχουν έξοδα μετακίνησης), γι’ αυτό και η έλλειψη κινήτρου να προκριθεί η ομάδα στα ημιτελικά (θα παίξει με το Ελληνικό στην Αθήνα, επομένως κι άλλα έξοδα).

Το δεύτερο και κατά πώς φαίνεται τελευταίο παιχνίδι της σειράς αυτής είναι προγραμματισμένο για σήμερα (12.00’), με τον Ιπποκράτη να ορίζεται γηπεδούχος στο Ρύσιο!

Σήμερα
• Ν. Ρύσιο (12.00’) Ιπποκράτης – Αναγέννηση Ν.Ρ.
Διαιτητές: Ξέρας, Κοντογιάννης
Κομισάριος: Μηνοβγιούδης

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους