Νίκη του Ηρακλή Μαριτσών στα Μάσσαρι

Νίκη του Ηρακλή Μαριτσών στα Μάσσαρι

Νίκη του Ηρακλή Μαριτσών στα Μάσσαρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Ο Ηρακλής Μαριτσών έφυγε χθες νικητής από τα Μάσαρι, 1-0 απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Αποχαιρέτησαν τη γηπεδούχο ομάδα οι Γιώργος Μουσακίνιας και Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Ηρακλής Μαριτσών δεν άφησε τον Αστέρα να κλείσει με νίκη και μάλιστα στην έδρα του τη φετινή σεζόν.

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης, οι «πράσινοι» κέρδισαν χθες 1-0 με το γκολ του Πίσκαπα στο 78’, που προήλθε από ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Μασσαρενοί διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Στέργο Γιακουμάκη δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και μια φορά στο δεύτερο για πέναλτι που δεν δόθηκαν σε ανατροπές μέσα στην περιοχή. Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Αστέρα Μασάρων. Ο Γιώργος Μουσακίνιας συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα τόσα χρόνια πετυχαίνοντας πολλά γκολ με τη φανέλα της και επέλεξε φέτος πια να είναι η τελευταία του σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι, ο αγώνας με τον Ηρακλή Μαριτσών σηματοδότησε τη λήξη της καριέρας του. Σε άλλη ομάδα θα συνεχίσει, ωστόσο, ο προπονητής του Αστέρα, Κώστας Παπαδόπουλος. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στα Μάσσαρι που συνδυάστηκαν με καλές παρουσίες στην Α’ Κατηγορία και άνοδο από τη Β’, θέλει ν’ αλλάξει… παραστάσεις , για μια ανάλογη συνέχεια και στο κοντινό μέλλον.

Όσον αφορά τη διαιτησία του Στέργου Γιακουμάκη, άφησε παραπονεμένους τους Μασσαρενούς λόγω των τριών φάσεων, όταν και ζήτησαν πέναλτι χωρίς να δοθούν. Αποδέκτες παραπόνων δεν έγιναν όμως, οι βοηθοί του Σταμάτης Γιακουμάκης και Τάσης.

Αστέρας: Δημητρίου (72’ Ξυρίσης), Κρητικός, Κυριακάκης, Μπάρτζος, Λαουδίκος, Κοτσίκος, Μπαϊρακτάρης, Σκυλλαράκης, Πατσιαούρας, Μουσακίνιας (58’ Μίρτσεβ), Μαρκόπουλος (70’ Γκίνεφ).
Ηρακλής: Καστανάκης, Παπακωνσταντής, Κώτσος, Λενιού, Βασιλώτος (58’ Καρίκης), Φελεσάκης, Μπιλλιάς, Τσαλώλης Κ. (35’ Μάργαρης), Τσαλώλης Ν., Κούρος, Πίσκαπας (79’ Μακρής).
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά από τέσσερα χρόνια, αποχαιρετάει τον Αστέρα Μασσάρων.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά από τέσσερα χρόνια, αποχαιρετάει τον Αστέρα Μασσάρων.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή