Δύσκολη η επόμενη μέρα για τον Ιπποκράτη

Δύσκολη η επόμενη μέρα για τον Ιπποκράτη

Δύσκολη η επόμενη μέρα για τον Ιπποκράτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 41 ΦΟΡΕΣ

Η σεζόν στην Α1 τελείωσε, αλλά υπάρχουν πολλά θέματα προς διευθέτηση

Για τη γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη, η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου έπεσε την περασμένη Κυριακή στο Νέο Ρύσιο όπου γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη φάση των πλέι οφ και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Οι Κώες φάνηκαν να έχουν έλλειψη κινήτρου και να σκέφτονται από τώρα τις διακοπές τους αφού ο κύριος στόχος (παραμονή) είχε επιτευχθεί προ πολλού.

Αρκετά άστοχες (15/46 δίποντα, 6/16 τρίποντα, 0/5 αιφνιδιασμούς) και καθόλου συγκεντρωμένες (21 λάθη), προσπάθησαν να ξεμπερδεύουν όσο γίνεται γρηγορότερα και ν’ αφήσουν πίσω τους μία χρονιά που είχε πολλά προβλήματα.

Ο Ιπποκράτης κατέκτησε τυπικά την πέμπτη θέση της κατάταξης και το δικαίωμα να παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α1 γυναικών.

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για πληθώρα θεμάτων, όπως αυτό του προπονητή (θα μείνει ο Παπούλης;), του ρόστερ (οι επιλογές των Ελληνίδων στη μεταγραφική περίοδο δεν βοήθησαν όσο αναμενόταν ενώ και η Αμερικανίδα Τάλια Κάλντγουελ άργησε να μπει …σε ρυθμό) και κυρίως του μπάτζετ καθώς του χρόνου η περιπέτεια της Α1 περιλαμβάνει και ταξίδι στη Λευκάδα.

Συν τοις άλλοις, ο Ιπποκράτης ως σύλλογος θα πρέπει να βρει μία «φόρμουλα» να συνδυάσει – οικονομικά – δύο τμήματα σε εθνικές κατηγορίες αφού οι άνδρες είναι το φαβορί για τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και στα μπαράζ ανόδου.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας