Βρήκαν νέο πρόεδρο στον Αστέρα Μασσάρων

Βρήκαν νέο πρόεδρο στον Αστέρα Μασσάρων

Βρήκαν νέο πρόεδρο στον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 147 ΦΟΡΕΣ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Τσαμπίκος Νικολής θα διαδεχθεί τον Τσαμπίκο Καμπαστάνα στην προεδρία του Αστέρα

Για την Παρασκευή 17 Απριλίου αποφασίστηκε η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Αστέρα Μασσάρων.

Οι εργασίες της Γ.Σ. θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή, 19 Απριλίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Όπως είχε γράψει προ ημερών η «Α.Ρ.», ο πρόεδρος Τσαμπίκος Καμπαστάνας έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από το προσκήνιο, συνεχίζοντας πάντως να στηρίζει τον αγαπημένο του σύλλογο εκτός διοίκησης.

Όσο για τη διάδοχο σχήμα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τη θέση του προέδρου προαλείφεται ο επιχειρηματίας Τσαμπίκος Νικολής.

Ο τελευταίος συμμετείχε έτσι κι αλλιώς στα κοινά του Αστέρα ως μέλος της άτυπης ομάδας εξωδιοικητικής υποστήριξης και πρόσφερε σημαντικά, συνεπώς η πραγματικότητα του σωματείου μόνο άγνωστη δεν του είναι.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!