Συνεχίζουν μαζί «Ροδίων Άθλησις» και Νίκος Αντωνιάδης

Συνεχίζουν μαζί «Ροδίων Άθλησις» και Νίκος Αντωνιάδης

Συνεχίζουν μαζί «Ροδίων Άθλησις» και Νίκος Αντωνιάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Συναντήθηκαν και συμφώνησαν να συνεργασθούν και την νέα χρονιά

Σε εκ νέου συμφωνία ήρθαν χθες βράδυ η Διοίκηση του «Ροδίων Αθλησις» και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αντωνιάδης. Έτσι οι δυο πλευρές συνεχίζουν μαζί, μετά την πετυχημένη πορεία που είχαν στην Α2 τη χρονιά που τελείωσε.

Διοίκηση και κόουτς συζήτησαν χθες το βράδυ για πολλές ώρες και ανέλυσαν πολλά γύρω από τον νέο σχεδιασμό, ενώ οι προπονήσεις όπως διαμείφθηκε θα συνεχιστούν μέχρι το καλοκαίρι, για να μπορέσουν πολλοί από τους παίκτες να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την τεχνική τους, αλλά και την σωματοδομή τους.

Επίσης έγινε γνωστό πώς, σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν ονόματα παικτών που θα ακολουθήσουν προπονητικό πρόγραμμα του Ρ.Α,. με την σύμφωνη γνώμη και του σωματείου τους.

Αναλυτικά η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του «Ροδίων άθλησις» για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Αντωνιάδη, αναφέρει:

«Η διοίκηση του «Ροδίων άθλησις» αποφάσισε προπονητής της ομάδας και την νέα αγωνιστική χρονιά, να είναι ο Νίκος Αντωνιάδης. Ο τεχνικός της ομάδας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και συνεχίζει κάνοντας τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά.

Στην συνάντηση που έληξε πριν από λίγο (χθες βράδυ) οι δύο πλευρές συζήτησαν για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς (αγωνιστικό και οργανωτικό) και αποφασίστηκε οι προπονήσεις να συνεχιστούν μέχρι το καλοκαίρι, όπου θα υπάρχει και η σχετική διακοπή-ξεκούραση των παικτών πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Αυτό το χρονικό διάστημα, θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία στην βελτίωση τόσο των τεχνικών χαρακτηριστικών κάποιων παικτών, όσο και στην ενδυνάμωση.

Επίσης το επόμενο διάστημα στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν αθλητές από το εφηβικό τμήμα, αλλά και αθλητές άλλων ομάδων (φυσικά αν είναι και η επιθυμία των ίδιων και η σύμφωνη γνώμη του σωματείου που ανήκουν), τους οποίους έχει επιλέξει ο κ.Αντωνιάδης και επιθυμεί να έχει μια καλύτερη εικόνα.

Οι αθλητές των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες θα είναι τόσο από ομάδες της Ρόδου, όσο και κάποιες περιπτώσεις εκτός.

Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων θα υπάρξει επίσημη συνέντευξη τύπου της Διοίκησης και του προπονητή»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή