Aποχαιρετιστήριο δείπνο στον Άρη

Aποχαιρετιστήριο  δείπνο στον Άρη

Aποχαιρετιστήριο δείπνο στον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

Για τελευταία φορά τα είπαν τα μέλη της φετινής ομάδας το Αρχαγγέλου

Με δείπνο στο εστιατόριο «Φάρος» στα Στεγνά επέλεξε να αποχαιρετήσει προχθές το βράδυ ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Φουτούλης, τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους ευχαριστήσει για τη φετινή τους προσπάθεια.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του αύριο Πέμπτη, ενώ το ίδιο αναμένεται να αρχίσουν να κάνουν από σήμερα και οι ποδοσφαιριστές που κατάγονται εκτός Ρόδου, με τις προπονήσεις να σταματούν και το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στις διοικητικές εξελίξεις.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα διεξαχθούν μέσα στο Μάιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει απαντηθεί το ερώτημα αν ο Παναγιώτης Φουτούλης συνεχίσει.

Ο επικεφαλής του συλλόγου του Αρχαγγέλου έχει τη διάθεση να παραμείνει, όμως η τελική απόφασή του θα εξαρτηθεί από την έμπρακτη στήριξη που θα βρει από έναν ικανό αριθμό συνεργατών, ασφαλώς δε και από τις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν. Με δεδομένο πως κανένα σωματείο δεν είναι υπόθεση του ενός, ο Παναγιώτης Φουτούλης θέλει να είναι βέβαιος πως αν αναλάβει ξανά, στην πορεία δεν θα μείνει να παλεύει μόνος του.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου