Αμερικανική ταινία πρόκειται να γυριστεί στο νησί μας

Αμερικανική ταινία πρόκειται  να γυριστεί στο νησί μας

Αμερικανική ταινία πρόκειται να γυριστεί στο νησί μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1458 ΦΟΡΕΣ

Η ιστορία της αφορά σε μεγάλο μέρος τη Ρόδο

Αμερικανική ταινία, που θα αφορά και το νησί μας, αφού η ιστορία της διαδραματίζεται στο νησί, πρόκειται να γυριστεί και στη Ρόδο.

Πρόκειται για την ταινία Swing Away σκηνοθέτης της οποίας είναι ο ελληνικής καταγωγής Michael Achilles Nickles.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Shannon Elizabeth γνωστή από την ταινία American Pie και επίσης συμμετέχουν οι Έλληνες ηθοποιοί Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης , Αλέξανδρος Μυλωνάς, Χρίστος Σούγαρης, Όλγα Δαμάνη και η μικρή Βικτώρια Miller

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Los Angeles και σε πολλά μέρη της Ρόδου.
Η ταινία είναι υπό την αιγίδα του L.P.G.A., του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και με την στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Ζωή Παπαδοπούλου μια επαγγελματίας παίκτρια του Αμερικάνικου γκολφ με Ελληνική καταγωγή, μετά από έναν ατυχή αγώνα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα προσπαθώντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζει να επισκεφτεί τους παππούδες της που ζουν σε ένα μικρό χωριό στη Ρόδο. Ενώ οι πρώτες μέρες οικογενειακής χαλάρωσης περνούν, γνωρίζει τη μικρή Στέλλα που για μεγάλη της έκπληξη είναι ερασιτέχνης παίκτρια του γκολφ.

Στη παραλία του χωριού υπάρχουν εγκαταστάσεις του γκολφ που ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας της εκμεταλλεύεται με έναν απώτερο σκοπό που δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι του χωριού. Μόλις ο διευθυντής του γκολφ ανακαλύψει την παρουσία της Ζωής στο χωριό, θα απευθυνθεί σε εκείνη ώστε να βοηθήσει και να προσελκύσει περισσότερους νέους παίκτες.

Συνοδοιπόρος της στο ταξίδι αυτό είναι ο Μάρκος ο πατέρας της μικρής Στέλλας. Μαζί θα ανακαλύψουν τους κρυφούς σκοπούς του Αμερικάνου επιχειρηματία και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τους κατοίκους του χωριού. Οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μέσα από μια σειρά κωμικών γεγονότων. Η συνέχεια επί της οθόνης…

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Η View Master Films αναζητά άτομα όλων των ηλικιών (9 ως 85) για να συμμετάσχουν στα γυρίσματα της ταινίας Swing Away του Michael Achilles Nickles ως βοηθητικοί ηθοποιοί που θα πραγματοποιηθούν στο όμορφο νησί της Ρόδου από τις 27 Απριλίου έως τις 23 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν φωτογραφίες τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο mail: ifilenia@gmail.com
Υπεύθυνη Casting: Ιφιγένια Ζαχαριάδου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6957216036

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου