Κι άλλος εκπαιδευτικός απολογήθηκε κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή

Κι άλλος εκπαιδευτικός απολογήθηκε κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή

Κι άλλος εκπαιδευτικός απολογήθηκε κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 502 ΦΟΡΕΣ

Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου πέρασε χθες 59χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για φοροδιαφυγή και ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ στα οικονομικά του εκπαιδευτικού και είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν ορισμένα χρηματικά ποσά τα οποία φέρονταν ότι δεν είχαν δηλωθεί αλλά και μεταβιβάσεις ακινήτων κατά τη χρονική περίοδο 2006- 2010.

Σε βάρος του εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Καζούλη Καζουλάκη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως επρόκειτο για δωρεές.

Ο ίδιος είπε επίσης πως η πορισματική αναφορά του ΣΔΟΕ, καταλήγει ότι «η αιτιολόγηση του ποσού των ως άνω τραπεζικών καταθέσεων μέλλει κριθεί από το έλεγχο που θα διενεργήσει η αρμόδια Δ.Ο.Υ.», έλεγχος ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί, για αυτό και ζήτησε να μην περατωθεί η διαδικασία, πριν την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου της εν λόγω Εφορίας, ο οποίος και εκτιμά ότι θα δικαιώσει και τελειωτικά τους ισχυρισμούς του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.
Σημειώνεται πως και προχθές για το ίδιο αδίκημα απολογήθηκε 48χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας