Αποχωρεί ο Γιώργος Ορφανίδης από τον Αστέρα Παστίδας

Αποχωρεί ο Γιώργος Ορφανίδης από τον Αστέρα Παστίδας

Αποχωρεί ο Γιώργος Ορφανίδης από τον Αστέρα Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν χθες Αστέρας και Κλεάνθης με 1-1

Ολοκλήρωσαν με το ισόπαλο 1-1 χθες τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries ο γηπεδούχος Αστέρας Παστίδας κι ο Κλεάνθης.

Οι γηπεδούχοι από την νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Β΄Κατηγορία, όπου έχουν σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουν, ενώ η ομάδα του Παραδεισίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα περίοδο στην «μεγάλη» τοπική Κατηγορία.

Ήταν ένα μάτς στο οποίο ο Γιώργος Ορφανίδης χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα του, αλλά ελλείψεις είχε και ο Γιώργος Σταυριανός για την δική του ομάδα.

Στο παιχνίδι οι δυο ομάδες, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα δεν καθόριζε την συνέχεια, έπαιξαν ελεύθερα και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ για να κλείσουν κατά τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το χαρακτηριστικό είναι πώς δημιουργήθηκαν αλλά χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, με τους δυο γκολκίπερ Παπαμιχαήλ και Χειμωνέττο να πραγματοποιούν πολλές αποκρούσεις.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 16΄με ωραία προσπάθεια του Κονόμι (1-0) και ο Κλεάνθης ισοφάρισε σε 1-1 στο 40΄με το Δράκο

Καλύτεροι του Αστέρα ήσαν οι Παπαμιχαήλ, Αποστολάτος και Κονόμι και από τον Κλεάνθη ο καλύτερος ήταν ο γκολκίπερ Χειμωνεττος.

Καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Μίαρη, Καλκαβούρα και Μοσχάτου.

Οι ομάδες:
Αστέρας: Παπαμιχαήλ, Ορφανίδης, Καλαϊτζίδης, Ζερβός, Δραγάτης, Αποστολάτος, Παπαστεφάνου (40' Διακάκης), Κονόμι, Σιδηρόπουλος (68' Κυρίτσης), Πάπα, Λενιού (85' Χαριτάκης).
Κλεάνθης: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης (70' Φουσατζιά),Καρίκης, Τριανταφύλλου, Γρηγοριάδης, Ατσίδης, Ατσικνούδας (46' Σιέχ), Σκόρπος, Μοσκιού, Κορκίδας (35' Πλαγγεντης Ε.), Δράκος.

Αποχωρεί ο Γιώργος Ορφανίδης
Την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας του Αστέρα, προανήγγειλε ο Γιώργος Ορφανίδης χθες, μετά το τέλος του αγώνα. Όπως έγινε γνωστό ήταν κάτι προαποφασισμένο από τον ίδιο και την Διοίκηση από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά παρέμεινε στον πάγκο του Αστέρα μέχρι τέλους.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία τόνισε χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ θερμά τους παίκτες και την ομάδα που συνεργάσθηκα μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς για όλους μας φέτος ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Εύχομαι σε όλους καλύτερη συνέχεια από δω και πέρα για να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει στην Α΄Κατηγορία και πάλι.

Το κέρδος της ομάδας φέτος είναι πολύ μεγαλύτερο από κείνο που βρήκα όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αφορά τους «μικρούς» παίκτες του Αστέρα που είναι βαριά κληρονομιά γι αυτόν που θα πάρει την θέση μου αλλά κι εκείνους που θα δουλέψουν με τους μικρούς την νέα περίοδο».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού