Έτοιμος για την υπεράσπισή του

Έτοιμος για την υπεράσπισή του

Έτοιμος για την υπεράσπισή του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Ο γενικός αρχηγός του Φοίβου Θανάσης Σύρμας θα εκπροσωπήσει την Διοίκηση στην εκδίκαση της προσφυγής.

Η μάχη της αίθουσας της επιτροπής εφέσεων καλεί τον Φοίβο να υπερασπισθεί για ακόμα μια φορά τα συμφέροντα του, σε ότι αφορά την προσφυγή του Καλυμνιακού που ζητάει με αυτήν να καταδικαστεί η ομάδα της Κρεμαστής, γιατί δεν «έφτασε» να αγωνισθεί στην Κάλυμνο κόντρα στον Καλυμνιακό.

Είναι ήδη γνωστό πώς η ομάδα της Κρεμαστής, έχει δικαιωθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ, κατά της αποφάσεως της οποίας προσφεύγει η ομάδα της Καλύμνου, έχοντας την στήριξη του έχοντος έννομου συμφέροντος δεύτερου της βαθμολογίας Διαγόρα όπως φαίνεται από τα σχετικά έγγραφα τα οποία δημοσιοποίησε η Διοίκηση του Φοίβου και αφορούν τις βεβαιώσεις Αστυνομίας και Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από χθες, στον Φοίβο υπήρχε χθες η σιγουριά για μια δεύτερη δικαίωση, αλλά και κάποιες μικρές επιφυλάξεις, εξαιτίας του έντονου παρασκηνίου των τελευταίων ημερών.

Πέραν των στοιχείων που προσκόμισαν οι άνθρωποι της ομάδας στην πειθαρχική της ΕΠΣΔ, η Διοίκηση συνέλεξε κι άλλα στοιχεία από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα τα προσκομίσει στην Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Την Διοίκηση του συλλόγου, θα εκπροσωπήσει στην εν λόγω εκδίκαση ο γενικός αρχηγός κ. Θανάσης Σύρμας, ο οποίος επρόκειτο χθες βράδυ να έχει συνάντηση στην Αθήνα με τον νομικό σύμβουλο του Φοίβου και δικηγόρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Βερβεσό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει στις αίθουσες της ΕΠΟ στις 16.00 και δεν αποκλείεται να υπάρξει αποτέλεσμα άμεσα, λίγη ώρα αργότερα.
Ο γενικός αρχηγός του Φοίβου Θανάσης Σύρμας θα εκπροσωπήσει τον Φοίβο στη σημερινή εκδίκαση της προσφυγής του Καλυμνιακού στην ΕΠΟ  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο γενικός αρχηγός του Φοίβου Θανάσης Σύρμας θα εκπροσωπήσει τον Φοίβο στη σημερινή εκδίκαση της προσφυγής του Καλυμνιακού στην ΕΠΟ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη