Η 1η “Ανάβαση Πεταλούδων WHEELS bike shop”

Η 1η “Ανάβαση Πεταλούδων WHEELS bike shop”

Η 1η “Ανάβαση Πεταλούδων WHEELS bike shop”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Διοργάνωση ατομικής χρονομέτρησης έχει προκηρυχθεί από τον ποδηλατικό σύλλογο «Μεσόγειος»

Νέος αγώνας, αυτή τη φορά στην ατομική χρονομέτρηση, θα γίνει από τον ποδηλατικό σύλλογο «Μεσόγειος» την Κυριακή 26 Απριλίου, απόστασης 10,9χλμ.,έχοντας την ονομασία 1η “ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ WHEELS bike shop. Η εκκίνηση θα δοθεί από τη διασταύρωση Πεταλούδων (Φυτώριο) και ο τερματισμός θα είναι στο κιόσκι στην εκεί περιοχή. Η διοργάνωση θα έχει διασυλλογικό χαρακτήρα και θα ξεκινήσει στις 10.00 για τις παρακάτω κατηγορίες: Ανδρών-Εφήβων-Γυναικών-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων-Μάστερς.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.
Οι Ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν φόρμα συμμετοχής, συμπληρωμένη καθώς και το όνομα του Αρχηγού της ομάδας.
Ο διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα
Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου και τα αγωνίσματα Χρονομέτρησης.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 22/06/2014 και ώρα 21.00 μ.μ. με φαξ στο 2241028288 ή με email στο mesogios cycling@yahoo.gr

Τεχνικό συνέδριο/ Γραμματεία
Στον χώρο εκκίνησης 45’ πριν την εκκίνηση των αγώνων. Στο ίδιο σημείο θα λειτουργεί 2 ώρες πριν την εκκίνηση των αγώνων η Γραμματεία των αγώνων, για υπογραφές αθλητών στο ΦΑ, και παραλαβή αριθμών αγώνα. Οι ποδηλάτες που εγκαταλείπουν υποχρεούνται να επιστρέψουν τους αριθμούς συμμετοχής τους στην Γραμματεία. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των συμμετεχόντων μέχρι την λήξη των αγώνων, όποτε και θα επιστραφούν στον εκπρόσωπο της ομάδας με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών αγώνα, όλων των αθλητών της ομάδας που τερμάτισαν.

Ρύθμιση απροβλέπτων
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Απονομές
Στον χώρο τερματισμού 20’ μετά τον τερματισμό όλων των αθλητών. Απονομές ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες, που αναφέρονται παραπάνω, για τους Μάστερς, θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30”39, 40”49, και 50+. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης τα ελάχιστα (κατώτερα) όρια συμμετοχής, θα υπάρξει σύμπτυξης αυτών (σε κοινή κατάταξη με άλλη κατηγορία).

Βραβεύσεις
1ος, Νικητής (-τρια) Κύπελλο, Μετάλλιο και δίπλωμα.
2ος και 3ος Νικητής (-τρια) Μετάλλιο και δίπλωμα.
4ος και 5ος και 6ος δίπλωμα.

Λεπτομέρειες
Λόγω της φύσης του αγώνα, δεν θα επιτραπεί όχημα συνοδείας για κάθε αθλητή από κάθε ομάδα. Εντός της διαδρομής, θα επιτραπούν μόνο αυτοκίνητα και μηχανές της αγωνοδίκου επιτροπής, που θα φέρουν το ειδικό σήμα αναγνώρισης. Για λόγους ασφαλείας, στα οχήματα και στα servise των ομάδων, θα επιτραπεί η πρόσβαση στη διαδρομή, 10’ μετά την εκκίνηση του τελευταίου master αθλητή.

Στους αγώνες Ατομικής χρονομέτρησης, η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων, κατά την συμπλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής. Οι σειρές εκκίνησης θα ανακοινωθούν μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, και έκτοτε δεν θα ισχύει καμιά προσθήκη/αλλαγή ή ακύρωση συμμετοχής. Ποδηλάτες που καθυστερούν αδικαιολόγητα να προσέλθουν στην εκκίνηση θα αποκλείονται του αγώνα (καν. ΕΟΠ 2.4.012).
Αγωνόδικος Επιτροπή θα ανακοινωθεί.







Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή