Αγνώριστες θα γίνουν οι παραλίες

Αγνώριστες θα γίνουν οι παραλίες

Αγνώριστες θα γίνουν οι παραλίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 884 ΦΟΡΕΣ

…Αγνώριστες αναμένεται να γίνουν οι κοσμικές παραλίες της Ρόδου εφόσον υλοποιηθεί ο σχεδιασμός και η μελέτη που έγινε από τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Μιχάλη Σταυρή και τους υπηρεσιακούς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, χθες, ο ίδιος, υπάρχει μελέτη η οποία προβλέπει ότι κάποια Εταιρία θα είναι υποχρεωμένη μετά το τέλος της σεζόν να μαζέψει και να συντηρήσει τον εξοπλισμό για τη νέα περίοδο.

Επίσης, ναυαγοσώστες θα υπάρχουν στις πλέον πολυσύχναστες παραλίες του νησιού ενώ υπάρχει μελέτη για wi-fi στις παραλίες και θα παρέχεται στους επισκέπτες μας..

Ένα κομμάτι, επίσης, που αφορά τις παραλίες είναι ο συντονισμός για τα θαλάσσια σπορ ώστε να υπάρχουν οι αποστάσεις που προβλέπει ο νόμος, να είναι στα σωστά σημεία, και να μην επικρατεί συνωστισμός.

Ακόμη, στις τουαλέτες που είναι κοντά στις παραλίες, ο λουόμενος θα πληρώνει ένα μικρό αντίτιμο αλλά θα του παρέχονται υπηρεσίες καλού επιπέδου.

Όπως είπε, ο σχεδιασμός έγινε από μία ομάδα με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Κολεζάκη, τον έχουν ολοκληρώσει, έχουν παραδοθεί οι μελέτες και αυτό που εύχεται είναι να υλοποιηθούν.
Σημειώνεται ότι έγινε μελέτη ξεχωριστά για κάθε παραλία και όχι ενιαία.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...