Δύο ροδίτικες εταιρείες ενίσχυσαν το κοινωνικό παντοπωλείο

Δύο ροδίτικες εταιρείες ενίσχυσαν το κοινωνικό παντοπωλείο

Δύο ροδίτικες εταιρείες ενίσχυσαν το κοινωνικό παντοπωλείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 816 ΦΟΡΕΣ

Η «Silk oil» και η «Πάππου ΑΕ»

Δημόσιες ευχαριστίες απηύθυνε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος σε δύο ντόπιες εταιρίες για τη στήριξη των δράσεων του κοινωνικού παντοπωλείου, καθώς μετά από συνεργασία που είχαν μεταξύ τους παρείχαν τρόφιμα για τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα οι εταιρίες «Silk oil» και «Πάππου ΑΕ» διέθεσαν ποσό ύψους 4.000 ευρώ και εφοδίασαν με τρόφιμα, το κοινωνικό παντοπωλείο της περιφέρειας, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Χατζημάρκος δέχτηκε χτες το μεσημέρι παρουσία των μέσων ενημέρωσης τον εκπρόσωπο της Silk oil Ανδρέα Χαλκιόπουλο και την εκπρόσωπο της « Πάππου ΑΕ» Ελένη Πάππου, τους οποίους ευχαρίστησε για τη χορηγία.



«Στην κοινωνία μας έχουν αναπτυχθεί και ένστικτα και αντανακλαστικά το τελευταίο διάστημα που σε αρκετές περιπτώσεις μας κάνουν και εξαιρετικά χαρούμενους και αισιόδοξους.

Γιατί είναι μία περίοδος όπου η ανησυχία είναι έντονη και υπάρχουν πολλές πηγές αβεβαιότητας αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει να διαβάσουμε και να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε τις συμπεριφορές αυτές, που έρχονται να στηρίξουν μία κοινωνία που είναι προβληματισμένη και αυτό γίνεται συστηματικά στον τόπο μας και γίνεται από ανθρώπους που έχουν εξαιρετικά ανεπτυγμένο ένα αίσθημα κοινωνικής ευθύνης» δήλωσε ο περιφερειάρχης και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Ο κ. Χαλκιόπουλος που είναι εκπρόσωπος μίας μεγάλης τοπικής επιχείρησης για την οποία είμαστε υπερήφανοι της silk oil σχεδίασε μία ειδική δράση και μέσα από αυτήν στον κύκλο εργασιών της εταιρίας μπόρεσε και συγκέντρωσε ένα χρηματικό ποσό που διέθεσε για τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου.

Το ίδιο και η κ. Πάππου ως εκπρόσωπος της εταιρίας ΠΑΠΠΟΥ ΑΕ η οποία σταθερά στηρίζει τη λειτουργία του. Το ευχαριστώ το δικό μας σε αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να ακούγεται τυπικό όμως είναι ουσιαστικό γιατί χωρίς τη δική τους ευαισθησία, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το εύρος της δραστηριότητας που έχουμε. Οι ανάγκες δυστυχώς είναι πολύ μεγάλες και προφανώς θα ήμασταν όλοι ευτυχείς αν δεν είχαμε ανάγκη τη συνδρομή των συμπατριωτών μας που το κάνουν αυτό και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό.

Πιστεύω ότι θα έρθουν σύντομα οι καλύτερες μέρες που όλοι περιμένουμε και στιγμές σαν και αυτήν που ζούμε θα τη θυμόμαστε για να κρατάμε ζωντανό το ότι μία κοινωνία κάνει συνολικές παρεμβάσεις και ο ατομικισμός υποβαθμίζεται, όλο αυτό θα είναι μία ανάμνηση.

Είναι βαθιά και η υποχρέωσή μας και στον κ. Χαλκιόπουλο και στην κα Πάππου, και ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ωφελουμένων από τη δική τους ευαισθησία».

Μιλώντας για το θέμα ο κ. Χαλκιόπουλος δήλωσε: « η κίνηση που κάναμε σε συνεργασία με το Γιάννη Πάππου, ήταν δύο Ροδίτικες εταιρίες να συνεργαστούν για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Έτσι μέσα από τις πωλήσεις της εταιρίας μας αφιερώσαμε ένα ποσό από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου για να διατεθεί για αγορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Παράλληλα, η εταιρία Πάππου μας διέθεσε τα προϊόντα αυτά, στο κόστος και πρόσθεσε άλλα 1000 ευρώ, και συνολικά μαζέψαμε 4000 ευρώ τα οποία διαθέσαμε σε τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Αυτή η κίνηση έγινε γιατί αισθανόμαστε τα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Την κίνηση αυτή σκεφτόμαστε να την εφαρμόσουμε και σε άλλα νησιά του Αιγαίου, όπου έχουμε πωλήσεις. Η προσπάθειά μας είναι να δώσουμε ένα παράδειγμα και σε άλλες Ροδίτικες εταιρίες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και αυτές κάτι για το κοινωνικό καλό».

Από την πλευρά της η κ. Πάππου, δήλωσε ότι «η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά στο συνάνθρωπο και συμπολίτη του τόπου. Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε ειδικά σε μέρες αγάπης αλλά και στις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Ζωγραφίδης ευχαρίστησε Χαλκιόπουλο και Πάππου, τονίζοντας ότι ήδη η περιφέρεια τίμησε όσους προσέφεραν μέχρι σήμερα στο κοινωνικό παντοπωλείο για να γίνει η δράση τους παράδειγμα και σε άλλους.

«Δυστυχώς ο αριθμός των ωφελουμένων από το κοινωνικό παντοπωλείο αυξάνεται συνεχώς.
Με αυτό το δεδομένο είναι πολύ χρήσιμο και επιβεβλημένο να υπάρχουν τέτοιου βεληνεκούς χορηγίες.

Οι χορηγίες εξακολουθούν να γίνονται από αρκετούς ενώ πολλοί επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και δεν τους ενδιαφέρει η επιβράβευση της χορηγίας τους αλλά η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Το κοινωνικό παντοπωλείο και με δαπάνες της περιφέρειας προμηθεύεται τα απαραίτητα εφόδια για να μη στερηθούν οι δικαιούμενοι» κατέληξε ο κ. Ζωγραφίδης.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής