Για χρέος 500 ευρώ απήγαγαν έναν 22χρονο!

Για χρέος 500 ευρώ απήγαγαν έναν 22χρονο!

Για χρέος 500 ευρώ απήγαγαν έναν 22χρονο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 537 ΦΟΡΕΣ

Στο ραντεβού τους περίμεναν οι άνδρες της Ασφάλειας

Για 500 ευρώ που φέρεται να τους χρωστούσε, 41χρονος και 31χρονος ξυλοκόπησαν άγρια, εκβίασαν και απήγαγαν 22χρονο στην Κω, τον οποίο δέχτηκαν να ελευθερώσουν μόνο όταν ο πατέρας του θα τους έδινε τα χρήματα!

Η περίεργη αυτή υπόθεση εκτυλί-χθηκε προχθές στην Κω και είχε αίσιο τέλος, με την απελευθέρωση του νεαρού και τη σύλληψη των δύο δραστών, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και τη συνεργασία του πατέρα με το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 22χρονος φέρεται να χρωστούσε στον 41χρονο και στον 31χρονο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν τους είχε δώσει.

Έτσι προχθές περίπου στις 5.30 το απόγευμα οι δύο άνδρες εντόπισαν στην πόλη της Κω τον νεαρό όπου και του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με τα χέρια τους.

Ο 22χρονος κατάφερε να τους ξεφύγει όμως τρεις ώρες αργότερα οι δράστες βρήκαν και πάλι τον νεαρό, τον οποίο και απήγαγαν, επιβιβάζοντάς τον στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για περίπου δύο ώρες ο 41χρονος και ο 31χρονος μετακινούνταν με το αυτοκίνητο και τον 22χρονο σε διάφορες απόμερες περιοχές του νησιού (Ψαλίδι, Άγιο Νεκτάριο κ.α.) προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Κατά τη διάρκεια της «βόλτας» οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν και πάλι τον 22χρονο προκαλώντας του χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Όταν πλέον αντιλήφθηκαν ότι χρήματα από τον 22χρονο δεν θα λάμβαναν οι δύο δράστες επικοινώνησαν με τον πατέρα του νεαρού από τον οποίο και ζήτησαν να τους δώσει εκείνος τα 500 ευρώ ώστε να ελευθερώσουν τον γιο του.

Ο πατέρας άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση ασφαλούς απελευθέρωσης του 22χρονου και σύλληψης των δραστών.

Έτσι σε συνεργασία με τον πατέρα καθορίστηκε σημείο στο οποίο θα γινόταν η συνάντησή του με τους δύο δράστες.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα πράγματι ο πατέρας πήγε στο σημείο του ραντεβού και εκεί βρήκε τους δράστες μαζί με τον γιο του.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά πραγματοποίησαν «έφοδο» την κατάλληλη στιγμή και κατάφεραν να συλλάβουν τον 41χρονο και τον 31χρονο και να απελευθερώσουν τον 22χρονο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κω για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο