Μέσω διαδικτύου οι συνεδριάσεις του δ.σ. Κάσου

Μέσω διαδικτύου οι  συνεδριάσεις του δ.σ. Κάσου

Μέσω διαδικτύου οι συνεδριάσεις του δ.σ. Κάσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Την αναμετάδοση των συνεδριάσεών του, ζωντανά μέσα από το διαδίκτυο, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Κάσου στην συνεδρίασή του στις 13 Φεβρουαρίου 2015.

Ειδικότερα οι σύμβουλοι της παράταξης της μειοψηφίας «Κασίων Δράση» του κ. Κωνσταντίνου Περσελή πρότειναν εγγράφως τη ζωντανή αναμετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων, στα πλαίσια της σωστότερης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των συμπατριωτών τους, όχι μόνο των μόνιμων κατοίκων που έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Δημοτικό Κατάστημα και να παρακολουθήσουν τα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και των συμπατριωτών τους που βρίσκονται στην υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ακολούθησε συζήτηση στην οποία ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Κρητικός τόνισε ότι οι απαιτήσεις των καιρών είναι τα νέα διαδικτυακά μέσα, ο κ. Εμμανουήλ Παρλής υπογράμμισε ότι με την κατάθεση της πρότασης για το εν λόγω θέμα δεν υπάρχει και η απαίτηση αυτό να υλοποιηθεί άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η κα Ιουλία Δασκαλάκη ανέφερε ότι η αναμετάδοση αυτή θα βοηθήσει να μάθουν άνθρωποι που είναι μακριά τα δρώμενα της Κάσου.

Τέλος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Συμσερίδης υποστήριξε ότι λόγω της ύπαρξης λογισμικών προβλημάτων ο Δήμος Κάσου δεν είναι έτοιμος-ώριμος για μία τέτοια διαδικασία.

Τελικά στην ψηφοφορία που ακολούθησε η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!