Διευκρινίσεις για τις κατολισθήσεις στη Φιλέρημο

Διευκρινίσεις για τις κατολισθήσεις στη Φιλέρημο

Διευκρινίσεις για τις κατολισθήσεις στη Φιλέρημο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 453 ΦΟΡΕΣ

Διευκρινίσεις για τον λόφο Φιλερήμου έδωσε χθες μιλώντας στην «Ροδιακή» η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη, με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τις κατολισθήσεις και την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Μπότσαρη αν και αναγνώρισε το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή, τόνισε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για την αποκατάστασή του.

Με έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώθηκε πως «η άρση κατάπτωσης και η αποκατάσταση βλαβών στην οδό Φιλερήμου» έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα.

Ήδη μάλιστα έχει γίνει και η τεχνική έκθεση ενώ θα ακολουθήσει η μελέτη και οι εργασίες υπολογίζονται να ξεκινήσουν με την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα, αν προγραμματιζόταν εντός του καλοκαιριού.

Εξάλλου ήδη έχουν γνωστοποιηθεί στις δημοτικές κοινότητες οι πάγιες πιστώσεις για το 2015 και συνεπώς ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες κυρίως συντήρησης και ευπρεπισμού για την υποδοχή των πρώτων τουριστών.

Άμεσα αναμένεται μάλιστα να πραγματοποιηθεί η προμήθεια λαμπών για να αντικατασταθούν όσες δεν λειτουργούν στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού, αφού έπρεπε πρώτα να ακολουθηθεί μια σειρά από γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης