Ανακατεύει την «τράπουλα» η Ρόδος

Ανακατεύει την «τράπουλα» η Ρόδος

Ανακατεύει την «τράπουλα» η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Με σχήματα και τακτικές πειραματίστηκε χθες ο Σάββας Ορφανίδης, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να καλύψει αποτελεσματικά και αξιόπιστα τις απουσίες

Τις απουσίες από το αυριανό παιχνίδι του Οικονομίδειου με τον Ιάλυσο των Απόστολου Τσιούνη, Χρήστου Αμανατίδη και Φώτη Χατζηβαλσάμη επιβεβαίωσε η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο.

Επιπλέον, αμφίβολη έγινε η συμμετοχή του Γιώργου Κουρέτα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πυρετό λόγω ίωσης και σήμερα θα φανεί αν θα έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του σε τέτοιο βαθμό, που να επιτρέψει στο Σάββα Ορφανίδη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ο τελευταίος πειραματίστηκε χθες αρκετά, καθώς οι ελλείψεις είναι σημαντικές (υπενθυμίζεται, πως εκτός θα μείνει και ο τιμωρημένος Μανώλης Ευγενικός) και τον υποχρεώνουν να «ανακατέψει» την τράπουλα προκειμένου να τις καλύψει αποτελεσματικά και να βρει το κατάλληλο σχήμα, το οποίο θα μπορέσει να υπηρετήσει αξιόπιστα το τακτικό του πλάνο.

Το κλίμα στις τάξεις της Ρόδου είναι καλό, ως αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης στο ντέρμπι με το Διαγόρα και η πίστη για επιτυχία στο αυριανό δύσκολο ματς του Οικονομίδειου είναι δεδομένη. Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί.
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας