Περιμένει τους τραυματίες ο Φραγκάκης

Περιμένει τους  τραυματίες  ο Φραγκάκης

Περιμένει τους τραυματίες ο Φραγκάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 94 ΦΟΡΕΣ

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Φοίβου ενόψει του αυριανού αγώνα με το Διαγόρα. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση

Αρκετά ερωτηματικά, γύρω από τη συμμετοχή βασικών στελεχών της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με το Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο, διατήρησε η χθεσινή τελευταία προπόνηση του Φοίβου, η οποία έγινε στο γήπεδο των Μαριτσών για λόγους εξοικείωσης με το φυσικό χλοοτάπητα που θα συναντήσουν αύριο οι Κρεμαστενοί.

Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου, που αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ιάλυσο ως αλλαγή, αφού προηγουμένως αναγκάστηκε να κάνει ένεση, συνεχίζει να πονάει στα πλευρά, ο Γιάννης Αρχοντούλης δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο και έχει ενοχλήσεις, ο Στέργος Φελεγκάκης υπέστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έπαθε μόλυνση στα μάτια, ενώ ο Τόλης Παϊζάνος ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα.

Τα προβλήματα που προέκυψαν, μαζί με την ανάγκη για ανάσες, υποχρέωσαν τον προπονητή Άγγελο Φραγκάκη, να ματαιώσει το προγραμματισμένο για σήμερα χαλάρωμα και να περιμένει πλέον τα οριστικά νέα από το μέτωπο των τραυματιών, αν και όπως εκτιμά, οι περισσότεροι εξ αυτών θα βρίσκονται αύριο στη διάθεσή του.


Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα