Συνεδρίαση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Συνεδρίαση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Συνεδρίαση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 415 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Απριλίου συνεδρίαση μεταξύ του γραμματέα της συντονιστικής επιτροπής Καλοπήτα Βάιου, τους γραμματείς της νεολαίας και της σπουδάζουσας και φίλων του κινήματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναλύθηκαν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν μέχρι την διενέργεια του συνεδρίου που θα γίνει στις 15 Μαΐου στην Αθήνα ενώ παράλληλα τονίσθηκε η αναγκαιότητα της ενεργούς συμμετοχής της νέας γενιάς.

Εκ μέρους της νεολαίας που πήραν μέρος στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν διάφορες απόψεις προκειμένου να γίνει ένα νέο ξεκίνημα του Κινήματος και στην περιοχή μας, ιδιαίτερα δε επισημάνθηκε η βούληση για ανανέωση σε όλο το δυναμικό του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη ζητήθηκε να γίνει ενημέρωση της ηγεσίας για τις θέσεις και απόψεις της βάσης σχετικά με την ανανεωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa