Θέλει να παραμείνει πρώτος ο Φοίβος

Θέλει να παραμείνει πρώτος ο Φοίβος

Θέλει να παραμείνει πρώτος ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Με τους Αρχοντούλη, Φελεγκάκη και Αγγελόπουλο παρόντες, θα αντιμετωπίσει σήμερα το Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο

Πιο ήρεμος σε σχέση με το πώς ένιωθε μετά την ολοκλήρωση της προχθεσινής προπόνησης, μπορεί να αισθάνεται ο Άγγελος Φραγκάκης, καθώς όπως φαίνεται, η επιλογή του να ξεκουράσει χθες τους ποδοσφαιριστές του βοήθησε σημαντικά τους περισσότερους απ’ όσους είχαν πρόβλημα να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες και να είναι παρόντες στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου με το Διαγόρα.

Οι Γιάννης Αρχοντούλης και Στέργος Φελεγκάκης, αισθάνονται μεν ακόμα ενοχλήσεις από κλωτσιές που δέχθηκαν στον αγώνα με τον Ιάλυσο, όμως όχι σε βαθμό που να μην μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που έπαθε μόλυνση στα μάτια.

Στον αντίποδα, εκείνος που δύσκολα θα αγωνιστεί, έστω και ως αλλαγή, είναι ο Ευτύχης Τζιβίλογλου. Ο τραυματισμός του στα πλευρά δεν είναι μεν σοβαρός, όμως δεν παύει να συνοδεύεται από έντονους πόνους που τον έχουν καθηλώσει.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι καθ’ αυτό, ο Φοίβος θα παλέψει με πάθος για την ευκαιρία που του δίνεται να παραμείνει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ.

Ευχαριστίες στον Ηρακλή Μαριτσών
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Ηρακλή Μαριτσών για την παραχώρηση του γηπέδου του, εξέδωσε η διοίκηση του Φοίβου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαριτσών, κύριο Μόσχο Ζερβό, αλλά και τον Πρόεδρο και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Μαριτσών για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδων των Μαριτσών για την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με το Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Η κίνησή τους αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αθλητισμός ενώνει και δε διαχωρίζει.

Υποσχόμαστε δε, ότι θα παράσχουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθειά μας σε οτιδήποτε ζητήσει η ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών στο μέλλον.»

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα