Άλλος ένας τελικός για τον Ιάλυσο

Άλλος ένας τελικός για τον Ιάλυσο

Άλλος ένας τελικός για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 133 ΦΟΡΕΣ

Μετά την νίκη επί της Ρόδου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο στο «Οικονομίδειο» το Διαγόρα

Ο Ιάλυσος μπήκε ακόμη περισσότερο στο… κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου. Κερδίζοντας τη Ρόδο και φτάνοντας στους έξι βαθμούς, οι «ερυθροκίτρινοι» του Ανδρέα Σταύρου έχουν πλέον μεγάλες βλέψεις καθώς υπολείπονται μόλις ενός βαθμού του αυριανού αντιπάλου τους.

Στο «Οικονομίδειο» αύριο στις 17.00, ο Ιάλυσος υποδέχεται για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ το Διαγόρα, από τον οποίο είχε ηττηθεί στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας με 1-0.

Το ματς αυτό χαρακτηρίζεται «τελικός» για τον Ιάλυσο, ο οποίος αν νικήσει και πάρει τους τρεις βαθμούς, θα βρεθεί πάνω από τους «κυανέρυθρους» και θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο χωρίς αυτό να σημαίνει πώς σε αυτό το παιχνίδι «τελειώνουν» τα πάντα.

Ο Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του ζητούν από τους παίκτες τους να έχουν ιδιαίτερα σε αυτό το ματς, την απαιτούμενη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να κατακτηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον Ιάλυσο γνωρίζουν καλά πως τα δεδομένα των πλέι οφ, δεν είναι τα ίδια με εκείνα της κανονικής διάρκειας σε ένα αγώνα.

Κι είναι αποφασισμένοι οι πάντες να σταθούν στο ύψος της περίστασης.

Ο κόουτς της ομάδας θα έχει στη διάθεση του σε αυτό το ματς έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον οποίο είχε στερηθεί δέκα αγωνιστικές τώρα.

Ο λόγος για τον Νικήτα Μαλλιάκα ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάσθηκαν χθες κανονικά στο «Οικονομίδειο» κι ο Ανδρέας Σταύρου για προληπτικούς λόγους, ξεκούρασε δυο από αυτούς.

Πρόκειται για τον Παντελή Αθανασίου και τον Βαγγέλη Ρεκλείτη οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ματς με τη Ρόδο της περασμένης Κυριακής.

Εικάζεται πως θα είναι και οι δυο σε θέση να αγωνισθούν κι αυτό θα φανεί σήμερα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθούν οι δεκαοκτώ της αυριανής κρίσιμης συνάντησης, κόντρα στον πρωτοπόρο Διαγόρα.
Ο Παντελής Αθανασίου δεν προπονήθηκε χθες προληπτικά εν όψει Διαγόρα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Παντελής Αθανασίου δεν προπονήθηκε χθες προληπτικά εν όψει Διαγόρα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή