Με γεμάτη… φαρέτρα ο Ιάλυσος

Με γεμάτη… φαρέτρα ο Ιάλυσος

Με γεμάτη… φαρέτρα ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Όλοι οι παίκτες πλην του Φανούρη Γκινή στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με το Φοίβο

Είναι ένα κρίσιμο ματς το αυριανό για την ομάδα του Ιάλυσου. Το 0-0 με το Διαγόρα, τον κράτησε δεύτερο στην ειδική βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Οι «ερυθροκίτρινοι» υποδέχονται αύριο στις 17.00 στο «Οικονομίδειο» τον πάντα υπολογίσιμο Φοίβο.

Επειδή η τελική έκβαση της υπόθεσης τίτλου εξαρτάται και από τις άλλες δυο ομάδες, ο Ιάλυσος είναι αποφασισμένος να κάνει το καθήκον του στην έδρα του και να περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της πόλης, ανάμεσα στο Διαγόρα και τη Ρόδο που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ανδρέας Σταύρου δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, τους οποίους θέλησε να ξεκουράσει χθες δίνοντας τους ρεπό και θα τους έχει ξανά σήμερα το μεσημέρι, στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι.

Μοναδικός απών ο Φανούρης Γκινής, που κινείται πλέον χωρίς τις πατερίτσες και ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει θεραπείες σε μια βδομάδα περίπου.

Η τελευταία προπόνηση θα αναδείξει και τους δεκαοκτώ του αγώνα, που θα ανακοινώσει ο τεχνικός της ομάδας.

Σε ότι αφορά τον κόσμο του Ιάλυσου, παρά τα όσα συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα με το Διαγόρα, είναι οι πάντες αποφασισμένοι να ενισχύσουν και σε αυτό το παιχνίδι τον Ιάλυσο να φτάσει στη νίκη. Ήδη οι Scorpions έχουν κινητοποιηθεί κι αναμένεται να πάρουν τη θέση τους στο «Οικονομίδειο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή