Περί της πολυπόθητης ...ανάπτυξης!

Περί της πολυπόθητης ...ανάπτυξης!

Περί της πολυπόθητης ...ανάπτυξης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 85 ΦΟΡΕΣ

Μετά τη δημιουργική ...ασάφεια, πρέπει από μόνοι μας, ως Χώρα, να στρέψουμε τον ρου προς τον πρωτογενή τομέα. Ο οποίος είναι μέγιστος πυλώνας οικονομίας, εκτός αυτού της τουριστικής "βιομηχανίας".

Από "αύριο", λοιπόν, όλοι ο Γεωπόνοι και οι των συναφών επαγγελμάτων θα χρεωθούν συγκεκριμένο αριθμό αγροτών και νεο-αγροτών. Όλοι οι κτηνίατροι και οι ζωοτεχνολόγοι θα επιβλέπουν τους χρεωμένους σ΄αυτούς νεο - βιομηχανικούς στάβλους για οργανωμένη αγροτο-κτηνοτροφία.

Σε κάθε ψαροχώρι ή νησί ....δημοτικές νεο-επιχειρήσεις ιχθυοπονίας
- ιχθυοκαλλιέργειας ...με σκοπό τις εξαγωγές. Άρα....δουλειά ....σε πάμπολλους νέους, άμεση αίσθηση της κοινής προσπάθειας, πρόοδος και προκοπή.....Ας αρχίσουμε επιτέλους! Και ο καθένας μας ας κάνει ό, τι μπορεί ....όσο πιο καλά μπορεί!

Όλοι δε οι κρατικοί υπάλληλοι (Γεωπόνοι - Κτηνίατροι - Ζωοτεχνολόγοι κλπ), στην ύπαιθρο (με γραφεία εντός ΒΑΝ), με τα laptop τους και σε άμεση επαφή με τις Υπηρεσίες τους. Αυτοί θα είναι στους χώρους εργασίας των Αγροτοκτηνοτρόφων και όχι ....το αντίθετο. Τέλος, δρακόντεια νομοθεσία για τους νεο- κλέφτες του
δημοσίου χρήματος ...των νέων Θεσμών αρωγής και ελέγχου των αγροτο-κτηνοτροφικών δρωμένων.

Όλες αυτές οι Δημοτικού χαρακτήρα επιχειρήσεις θα διοικούνται από τη σπουδαγμένη νεολαία μας ...και τα λοιπά άνεργα νιάτα!!! Οι δε Διοικήσεις τους θα επιλέγονται από τα Δημοτικά Συμβούλια σε ομοφωνία 8/10...από όλες τις παρατάξεις.-

Παντελής Π. Κούσης

Διαβάστε ακόμη

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών

Ποιοι ορίστηκαν από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου ως εκπρόσωποι

Βανδάλισαν τις προτομές των ηρώων στο Παραδείσι