Πρόβλημα με την προβολή και διαφήμιση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πρόβλημα με την προβολή και διαφήμιση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πρόβλημα με την προβολή και διαφήμιση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Λόγω της δέσμευσης των αποθεματικών

Στον αέρα κινδυνεύει να βρεθεί η συμμετοχή της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, στις εκθέσεις τουρισμού, καθώς μετά την πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία δεσμεύονται τα ταμειακά διαθέσιμα, επικρατεί αβεβαιότητα σε ότι αφορά την τήρηση των προγραμμάτων προβολής και διαφήμισης.

Αν δηλαδή εφαρμοστεί τελικά η απόφαση και η περιφέρεια χάσει τα αποθεματικά της, εκτός από όλες τις άλλες δράσεις της θα πρέπει να ακυρώσει και τη συμμετοχή της στις διάφορες τουριστικές διοργανώσεις.
Ειδικά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι διοργανωτές κάθε τουριστικής έκθεσης, ζητούν αρκετό καιρό πριν τη διεξαγωγή της να σταλεί το ποσό που αντιστοιχεί στην ενοικίαση του περιπτέρου, για να κρατηθεί η θέση.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα όμως, η περιφέρεια αδυνατεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που εκπονήθηκε και να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, με δεδομένο ότι δε γνωρίζει κανείς τελικά η δέσμευση αν ισχύσει για πόσο καιρό θα διαρκέσει.

Πρόκειται για μία αρνητική εξέλιξη η οποία θα επηρεάσει το τουριστικό προϊόν όχι μόνο της Ρόδου αλλά και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου τα οποία είχαν προβολή μέσα από την παρουσία της περιφέρειας.
Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά η πράξη νομοθετικού περιεχομένου στερήσει από την περιφέρεια πόρους αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει αλλαγή στον προγραμματισμό της και σε ότι αφορά την προβολή – διαφήμιση αλλά και σε ότι αφορά τη συμμετοχή της σε σχετικές δράσεις.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες