Ακραίος και... Γκένωφ απασχολούν το «Ροδίων Άθλησις»

Ακραίος και... Γκένωφ απασχολούν το «Ροδίων Άθλησις»

Ακραίος και... Γκένωφ απασχολούν το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Αποτελούν βασικά θέματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό

Στην ομάδα του «Ροδίων άθλησις», έχει ξεκινήσει ήδη η εφαρμογή του σχεδιασμού για την νέα περίοδο. Ήδη Διοίκηση και τεχνική ηγεσία κάνουν επαφές, βλέπουν παίκτες και κοιτούν να πάρουν αποφάσεις, που συμφέρουν την ομάδα, καθώς τώρα υπάρχει ο χρόνος να αναζητήσουν το καλύτερο δυνατόν για το Ρ.Α,. εν όψει της νέας περιόδου.

Δυο είναι αυτή την στιγμή τα βασικά θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση του εκπροσώπου του Δωδεκανησιακού βόλεϊ στην Α2 των ανδρών.

Έχει γίνει ήδη συζήτηση με έναν ακραίο, ο οποίος θέλει να έρθει στη Ρόδο. Το όνομά του για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτεται.

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τη Διοίκηση του Ρ.Α. και τον Νίκο Αντωνιάδη, είναι η παραμονή του Ντάνιελ Γκένωφ στην ομάδα. Ο νεαρός έκανε σπουδαίες εμφανίσεις την περασμένη περίοδο με τα χρώματα της ομάδας και ήταν εντυπωσιακός. Ανήκει όμως στην Τελχινίδα, οι άνθρωποι της οποίας ασχολούνται φυσικά αυτές τις μέρες, με τα μπαράζ ανόδου της Σάμου. Έτσι η Διοίκηση περιμένει την επιστροφή τους, προκειμένου να ξεκινήσουν συζητήσεις. Αν οι δυο πλευρές δεν έρθουν σε εκ νέου συμφωνία, τότε θα υπάρξει κίνηση και για την απόκτηση ενός ακόμα διαγώνιου.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις παιδιών με την άδεια των συλλόγων τους συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του Ρ.Α. Συμμετέχουν σε αυτές, παιδιά από την Τελχινίδα και τον Κλεάνθη. Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν και το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»