Σταύρος Χατζηαλεξίου: Ο ντετέκτιβ της Ρόδου!

Σταύρος Χατζηαλεξίου: Ο ντετέκτιβ της Ρόδου!

Σταύρος Χατζηαλεξίου: Ο ντετέκτιβ της Ρόδου!

Pοδούλα Λουλουδάκη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4495 ΦΟΡΕΣ

Απιστίες, προδοσίες, σωματεμπορία και παρακολουθήσεις μεταξύ συνεταίρων, οι υποθέσεις που εξιχνιάζονται στη Ρόδο από τον ιδιωτικό ερευνητή Σταύρο Χατζηαλεξίου

Μυστήριο και αναπάντητα ερωτήματα, η αμφιβολία το πιο ισχυρό δηλητήριο, υποθέσεις ανεξιχνίαστες για χρόνια, ανησυχίες που πνίγουν τους γονείς παιδιών που κάπου έχουν μπλέξει, αλλά δεν ξέρουν που!

Όχι όμως για πολύ γιατί απιστίες, προδοσίες παντός είδους και κινδύνους για τα παιδιά αναλαμβάνει να εξιχνιάσει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ. Αν το θέλεις και κυρίως αν έχεις τα λεφτά διότι ειδικά στις περιπτώσεις που απευθυνθείς σε γραφεία των Αθηνών είναι πολλαπλάσια χωρίς να υπάρχει και λόγος στην πραγματικότητα, αφού οι μέθοδοι είναι οι ίδιες και η σχέση εμπιστοσύνης σαφώς ισχυρότερη με τον δικό σου, τον Ροδίτη επαγγελματία!

Η κουβέντα με τον ιδιωτικό ερευνητή Σταύρο Χατζηαλεξίου, σε κάθε σημείο της είναι αποκαλυπτική όπως και η δουλειά που κάνει. Οι κίνδυνοι για τα νεαρά παιδιά, οι παράνομες υιοθεσίες, οι εξαπατήσεις, ακόμα και οι παρακολουθήσεις μεταξύ συνεταίρων και βέβαια τα ερωτικά τρίγωνα και τετράγωνα συνθέτουν ένα παζλ που δείχνει ότι υπάρχει μια κρυφή πραγματικότητα που μερικές φορές είναι πιο ισχυρή απ΄ αυτήν που φαίνεται.

Φτάνει να θέλεις να τη μάθεις, γιατί οι άνθρωποι κάνουν ερωτήσεις όταν είναι έτοιμοι για τις απαντήσεις. Διαφορετικά υποθέτουν και υποψιάζονται.

Συναντηθήκαμε μετά από δυό-τρεις φορές που η συνάντηση αναβλήθηκε λόγω «δουλειάς» που κράτησε παραπάνω. Όταν ήρθε όμως η ώρα, ο Σταύρος Χατζηαλεξίου- ο ντετέκτιβ της Ρόδου με άδεια ιδιωτικού ερευνητή-να σημειωθεί αυτό- ήταν οργανωμένος και προσηλωμένος στην κουβέντα, έτοιμος να απαντήσει σε όλα με το όνομα και τη φωτογραφία του!


Έρχονται οι άνθρωποι και σε περιόδους κρίσεις στον ιδιωτικό ερευνητή για να τους εξιχνιάσει μια υπόθεση;
Γενικά όπως σε όλους τους κλάδους, υπάρχει πτώση και στην ανάθεση ιδιωτικής έρευνας, όμως τα προβλήματα είναι πολλά και ο κόσμος ψάχνει τις λύσεις αρχικά μόνος του, όπως κάνει σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας πια, από μια επισκευή στο σπίτι του μέχρι την έρευνα που τον ενδιαφέρει για τον αν ο σύντροφός του τον απατά, ας πούμε. Έρχεται σε εμάς όταν πια φτάσει στο απροχώρητο, όταν έχει αποτύχει να το ανακαλύψει ο ίδιος. Τις περισσότερες φορές ήδη έχει κάνει τα πρώτα λάθη και έχει βάλει σε υποψία τον σύντροφο κάνοντας έτσι πιο δύσκολο και το δικό μας έργο γιατί ο «στόχος» είναι εξαιρετικά υποψιασμένος ώστε να κρύβει την αλήθεια ακόμα πιο καλά.

Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση κάποιου που απευθύνεται σε ντετέκτιβ;
Είναι ταραγμένοι, συνήθως δίνουν συγκεχυμένες πληροφορίες και αυτό που πρωτίστως χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να τους στηρίξουμε πρώτα ψυχολογικά, να τους μικρύνουμε το πρόβλημα στο κεφάλι τους το οποίο έχει πάρει ήδη τεράστιες διαστάσεις. Όλα αυτά βέβαια έχουν να κάνουν και με το πνευματικό επίπεδο του κάθε ανθρώπου. Η πρώτη επίσκεψη σ΄ εμένα είναι χωρίς χρήματα ώστε να δω αν μπορώ ή δεν μπορώ στην παρούσα φάση να αναλάβω την υπόθεση. Μπορεί κάποιος να είναι προβληματικός κι αυτό να φαίνεται από την αρχή οπότε και δεν αναλαμβάνω. Αν κρίνω, σε εύλογο χρονικό διάστημα ότι η υπόθεση μπορεί να λυθεί τότε ενημερώνω τον εντολέα και με δική του προτροπή ξεκινάμε.

Συνήθως για ποιες περιπτώσεις απευθύνονται σε εσάς πέρα από τα …προβλήματα καρδιάς;
Τα θέματα πάνω στα οποία δουλεύουμε είναι τα προβλήματα εφήβων, οι προγαμιαίοι έλεγχοι, έλεγχοι από εργοδότες για μελλοντικούς εργαζόμενους, εντοπισμός χαμένων προσώπων, αναζήτηση φυσικών γονέων, εκβιασμοί, ασφαλιστικές απάτες, ανίχνευση διαρροής πληροφοριών σε ανταγωνιστή, κλοπές από υπαλλήλους, εύρεση οφειλετών, έλεγχος για σηματοπειρατεία και μαϊμού προϊόντα, διαζύγια βεβαίως και φυσικά το κλασικό που είπατε κι εσείς …συναισθηματικές έρευνες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ασχολούμαστε με παιδιά τα οποία έχουν μπλέξει και οι γονείς τους δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. Είμαστε η τελευταία λύση γι’ αυτούς και αντιμετωπίζουμε πάρα πολύ σοβαρά αυτές τις περιπτώσεις.

Θα μιλήσουμε για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα ωστόσο θέλω να μου πείτε αν κάποιος σας πει «πήγαινε στο τάδε μέρος να δεις αν είναι ο σύντροφός μου με φίλη, με φίλο του και πες το μου...», θα πάτε;
Ποτέ δεν πάω διότι δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις που έχει. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που σας λέω. Υποδεικνύοντας μέρος ως ερωτική φωλιά μπορεί να βρεθώ σε έγκλημα ξαφνικά.

Που πηγαίνουν συνήθως τα παράνομα ζευγάρια;
Σε ξενοδοχεία, σε αυτοκίνητα, αλλά και σε παραλίες το καλοκαίρι. Πάντως πολλοί έχουν το μικρόβιο μέσα τους μην τυχόν και τους παρακολουθούν και έχουν πονηρευτεί. Ένα συνηθισμένο κόλπο είναι να αλλάζουν μέσο μεταφοράς. Για παράδειγμα το αυτοκίνητο βρίσκεται κάτω από το γραφείο ενώ ο «θύτης» μπορεί να είναι ήδη σε ένα ξενοδοχείο, έχοντας χρησιμοποιήσει ταξί.

Οι άνθρωποι που ψάχνουν να δουν τι συμβαίνει είναι έτοιμοι και να χωρίσουν μετά; Γιατί θέλουν να μάθουν την αλήθεια;
Μερικοί θέλουν να σε «πιάσουν» για να πουν «κι εσύ το κάνεις, άρα μη μιλάς για μένα»! Μπορεί επίσης να θέλει να ξέρει που είναι το αυτοκίνητο του άντρα της για να φέρει το φίλο της στο σπίτι, κι επομένως μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον για να της τοποθετήσει μηχανισμό στο αυτοκίνητό του! Σε ποιο μικρές ηλικίες υπάρχει ο θυμός λόγω προδοσίας. Υπάρχει έρωτας γι αυτό και ζήλεια. Υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου κάποιος πάει για διαζύγιο και θέλει να αποδείξει στους οικείους-πεθερικά και γονείς- την ενοχή του ή της συντρόφου του.

Πουθενά αλλού δεν χρειάζεται να το αποδείξει γιατί η μοιχεία δεν είναι πλέον νομικό αδίκημα. Και πάμε και στις πιο μεγάλες ηλικίες όπου μας έρχονται γυναίκες, άνω των 60 ετών οι οποίες φοβούνται ότι οι άντρες τους έχουν μπλέξει με αλλοδαπές που θα τους πάρουν τις περιουσίες. Συνήθως υποψιάζονται νεαρές από τις πρώην ανατολικές χώρες οι οποίες εντόπισαν τους άντρες τους με κάποιο τρόπο, συχνά μέσω του διαδικτύου. Οι κυρίες αυτές απευθύνονται σε εμάς για να ξεμπροστιάσουν τον άντρα τους στα παιδιά τους και να σταματήσει να βλέπει τη νεαρή γυναίκα ώστε να μην χαθεί η περιουσία.

Στο διαδίκτυο εντοπίζετε τον μεγαλύτερο κίνδυνο;
Αποτελεί πλέον το τυρί για να πιαστούν στη φάκα από μικρά παιδιά έως και ηλικιωμένοι άνθρωποι από επιτήδειους οι οποίοι λειτουργούν με ψεύτικο προφίλ, όπως τελευταία ο παιδεραστής που έλεγε ότι είναι 16 ετών και είχε ψεύτικη φωτογραφία ενώ ήταν 40 και απομόνωνε μικρά παιδιά.

Πριν δύο χρόνια ασχοληθήκατε με μια πολύ σοβαρή υπόθεση όπου 16χρονο κορίτσι στη Ρόδο γλίτωσε από υπόθεση σωματεμπορίας ενώ είχε μεταφερθεί ήδη στο εξωτερικό. Τι είχε γίνει τότε;
Στη Ρόδο υπήρχε 16χρονο κορίτσι-δεν υπήρχε μητέρα ήταν ορφανό- το οποίο μέσω Facebook έκανε μία γνωριμία με νεαρό άντρα 21 έτους τον οποίο και τελικά ερωτεύτηκε. Αποδείχτηκε ότι ήταν τσιγγάνος, από ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη και σκοπός του ήταν να πάρει το κορίτσι στη Βουλγαρία, να το πουλήσει για εμπόριο λευκής σαρκός, έναντι ποσού 15.000 ευρώ!

Ποιος ζήτησε τη βοήθειά σας;
Ο πατέρας της ο οποίος έβλεπε ότι η κόρη του ήταν πολλές ώρες στον υπολογιστή, κλεισμένη στο δωμάτιό της είχε απομακρυνθεί από τις φίλες της, κι εκεί που κάποτε ζητούσε επίμονα να βγαίνει έξω ένα Σάββατο βράδυ όπως κάνουν τα παιδιά σ΄ αυτή την ηλικία ή να πηγαίνει σ΄ ένα σχολικό πάρτι, δεν ήθελε ποια με τίποτα να το κάνει. Φτάσαμε στο σημείο να γνωρίζουμε με ποιόν συνομιλεί, τι λέει μαζί του, αλλά και τις προθέσεις του μετά από έρευνα για το ποιόν του. Της ζητούσε επίμονα να εγκαταλείψει τη Ρόδο και να ζήσει μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Σημειωτέον ότι στη φωτογραφία που είχε στο Facebook ήταν ο πραγματικός, ένας ιδιαίτερα εμφανίσιμος νεαρός ενώ τα στοιχεία του όλα ήταν ψεύτικα. Μια μέρα το κορίτσι χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα, έφυγε χωρίς να αφήσει καν ένα σημείωμα. Ευτυχώς για εμάς πήρε μαζί της το λάπτοπ και υπήρχε ο τεχνικός τρόπος να ξέρουμε που βρίσκεται. Ο φύλακας άγγελός της ήταν τελικά το λάπτοπ που πήρε μαζί της. Το κορίτσι το κράτησε μαζί του ο τσιγγάνος μόλις δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη σε ξενοδοχείο και το μετέφερε στη Βουλγαρία όπου έφτασα κι εγώ κατ΄ εντολή του πατέρα.

Πώς κινηθήκατε στη Βουλγαρία;
Με επαφές που έγιναν εκεί μάθαμε ότι την πωλούν για 15.000 ευρώ σε Βούλγαρο διακινητή λευκής σαρκός. Την αγοράσαμε στη Σόφια. Μου την έφεραν στο ξενοδοχείο και έκλαιγε με αναφιλητά. Νόμιζε ότι ήμουν εγώ ο αγοραστής προκειμένου να την εκμεταλλευτώ. Αμέσως της έδωσα το τηλέφωνο να μιλήσει με τον πατέρα της στη Ρόδο. Τότε κατάλαβε πού έπεσε και ότι υπήρχε τελικά ένας φύλακας άγγελος να την προστατεύει μέχρι το τέλος της περιπέτειας.

Δεν θα μπορούσατε να την είχατε σταματήσει πριν φύγει;
Δεν θα μας πίστευε. Ούτε καν αν την σταματούσαμε ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να ερχόταν στη Ρόδο και να ξαναγυρνούσε σ΄ εκείνον. Ο πατέρας κατάλαβε ότι έπρεπε να την αφήσει να πάει και εμπιστεύτηκε τους χειρισμούς μας.

Θα πρέπει να στοίχισε πολλά λεφτά η διαλεύκανση και να πληρωθήκατε κι εσείς καλά!
Σε ό,τι με αφορά δεν πήρα καθόλου χρήματα. Ο πατέρας αυτός χρεώθηκε για να εξασφαλίσει άμεσα το ποσόν που χρειαζόταν για να αγοράσουμε το παιδί. Αμοιβή για εμένα δεν υπήρξε, μόνο η χαρά ότι σώθηκε ένα παιδί και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό. Θα μπορούσε να ήταν η κόρη μου στη θέση της. Εμένα μου φτάνει που σήμερα με βλέπει στο δρόμο το κορίτσι αυτό, με ευχαριστεί και μου λέει ότι είμαι ο σωτήρας της. Είμαι περήφανος γι αυτό που κάνω καθώς δουλεύω για το καλό της κοινωνίας. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι γονείς είναι πολύ μεγάλοι ηλικιακά και δεν μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Υποψιάζονται κάτι άσχημο και γι αυτό έρχονται σ΄ εμάς.

Είμαστε η τελευταία τους λύση, αλλά ίσως και η πιο αποτελεσματική. Όταν ένας γονιός έρθει αντιμέτωπος με το γεγονός ότι το παιδί του είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών ή αντιμετωπίζει προβλήματα βίας τότε η ιδιωτική έρευνα μπορεί να τον βγάλει από το αδιέξοδο. Αυτό που με στενοχωρεί όμως στις μέρες μας είναι που πιο πολύ τους γονείς τους απασχολούν τα αισθηματικά τους, το μεταξύ τους, παρά τα παιδιά τους! Δυστυχώς το βλέπω. Πιο πολύ θέλουν να μάθουν αν υπάρχει φίλος ή φίλη για τον άλλον παρά εάν το παιδί τους έχει μπλέξει κάπου ή εάν δέχεται σχολική βία.

Μπορείτε να μου περιγράψετε μια ιστορία ερωτικής τρέλας που σας ανατέθηκε;
Ήρθε ένας εντολέας σε εμένα που είχε σχέση ερωτική με μία κοπέλα πολύ μικρότερη από εκείνον σε ηλικία. Τη ζήλευε πάρα πολύ! Στη Ρόδο θα ερχόταν για συναυλία κάποιος με τον οποίο η κοπέλα αυτή είχε συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν και του το είχε ομολογήσει. Του είχε πει μάλιστα πως αν της ξαναδινόταν η ευκαιρία θα ξαναπήγαινε μ΄ αυτό τον διάσημο! Ο καλλιτέχνης λοιπόν ερχόταν στη Ρόδο για τη συναυλία, οι αφίσες του παντού και ο ζηλιάρης σύντροφος ήρθε στο γραφείο μας και ζήτησε δύο πράγματα: πρώτον να ματαιώσουμε τη συναυλία και δεύτερον να φροντίσουμε ώστε να βρεθεί άλλη εμφανίσιμη κοπέλα μαζί του και η αγαπημένη του να το δει αυτό να απογοητευτεί και να φύγει!

Και τι του είπατε εσείς, το αναλάβατε;
Γίνανε και τα δύο που ζήτησε.

Τα πάντα γίνονται;
Τα πάντα γίνονται!

Είναι πολλοί οι …καλωδιωμένοι γύρω μας, αυτοί που παρακολουθούνται εννοώ!
Λόγω οικονομικής κρίσης δεν είναι πολλοί. Διάθεση υπάρχει από ενδιαφερόμενους, αλλά τα λεφτά δεν είναι διαθέσιμα, κι ο εντολέας κολλάει.

Κοριούς βάζετε;
Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος, να αφορά παιδί, κακοποίησή του σεξουαλική από πατέρα ή σύντροφο της μητέρας, κακομεταχείριση ηλικιωμένου… Σε αντίθετη περίπτωση με κοριούς δεν ασχολούμαι. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπως αυτές που βάζεις στο σπίτι σου κάποιαν για να προσέχει το παιδί σου ή τον ηλικιωμένο γονέα σου. Στο σπίτι του μέσα ο ιδιοκτήτης έχει κάθε δικαίωμα να εγκαταστήσει σε σημείο που δεν είναι εμφανές κρυφή κάμερα που να έχει και ήχο ώστε να ξέρει τι γίνεται στο σπίτι του. Εντοπίσαμε τελευταία με αυτό τον τρόπο μια αλλοδαπή η οποία κακομεταχειριζόταν και έβριζε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και να το πει.

Το κινητό μας τηλέφωνο είναι ασφαλές;
Είναι αρκετά ασφαλές εκτός εάν έχει τη δυνατότητα να το πιάσει κάποιος στα χέρια του.

Ο υπολογιστής μας;
Είναι πιο προσβάσιμος με τον κατάλληλο «μάστορα». Κι αυτό γιατί είναι εύκολο το διαδίκτυο και εύκολα λειτουργούν οι χάκερς. Εδώ μπήκαν στα αρχεία του Πενταγώνου… Για ό,τι υπάρχει κλειδί υπάρχει κι αντικλείδι.

Ασχολείστε και με υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών, αλλά και σηματοπειρατείας όπως είπατε. Τι είναι αυτό το τελευταίο;
Θα σας το πω μ΄ ένα παράδειγμα. Πρόσφατα γνωστή εταιρεία καλλυντικών ήθελε να δει αν όπως της κατήγγειλαν πωλούνταν στη Ρόδο δικά της προϊόντα μαϊμού! Αυτό το λύσαμε. Όπως και την υιοθεσία όπου ο εντολέας μας είχε γεννηθεί στη Ρόδο, τον έδωσαν για παράνομη υιοθεσία στο Βέλγιο, και λίγο πριν πεθάνει η μητέρα που τον μεγάλωσε τον ενημέρωσε ότι δεν είναι δικό της παιδί, κι ότι είναι από τη Ρόδο. Βρήκαμε άκρη, έκλεισε κι αυτό. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που αφορούν παιδιά τα οποία κυρίως δόθηκαν στο εξωτερικό.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η «προγαμιαία έρευνα» που είπατε πριν. Ποιοι σας ζητούν να την κάνετε;
Υπάρχουν γονείς που απευθύνονται σ΄ εμένα για άτομα που δεν είναι από τη Ρόδο και θέλουν να μάθουν για το ποιόν τους και την οικονομική τους κατάσταση διότι συνήθως τους παρουσιάζονται ως ευκατάστατοι ενώ δεν είναι για να πάρουν την «πλούσια Ροδίτισσα»!

Υπάρχει «μυστικό» του καλού ντετέκτιβ;
Το μυστικό του καλού ντετέκτιβ είναι καταρχήν να είσαι σωστός και ειλικρινής με τον εντολέα σου, να μην τον εκθέσεις, να μην τον εκβιάσεις και να μην του δώσεις ψεύτικα στοιχεία. Να ξέρεις πάντα σε μια υπόθεση ότι ο εντολέας σου είναι ένας και αν τύχει και σου έρθει από την άλλη πλευρά δεύτερος για την ίδια υπόθεση σωστό και ηθικό είναι να μην αναλάβεις, δικαιολογώντας απλά ότι δεν έχεις χρόνο σ΄ αυτή τη φάση.

Όταν τελειώνετε μια δουλειά και αποκαλύπτετε ότι ισχύει το χειρότερο σενάριο για τον εντολέα σας, τι αντιμετωπίζετε, πως είναι οι αντιδράσεις τους;
Πολλές φορές πρέπει να γίνεσαι και ψυχολόγος, να βοηθάς τον πελάτη και να του δίνεις δύναμη. Να προσπαθείς να μικραίνεις το πρόβλημα μέσα στο μυαλό του για να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα απ΄ ό,τι σχεδίαζε. Αυτό το έχω πετύχει. Βέβαια πολλές φορές η υπόθεση «μπαίνει» στο μυαλό μου και τη σκέφτομαι όλη μέρα και όλη νύχτα καμιά φορά, ειδικά αν είναι ας πούμε αποπλάνηση ανηλίκου.

Το ένστικτο λειτουργεί στην έρευνα;
Ναι, και βέβαια λειτουργεί, αλλά στον εντολέα μιλάς πάντα με αποδείξεις εφόσον υπάρχουν. Το ένστικτο δεν τους ενδιαφέρει.

Υπάρχουν στάνταρτς για το είδος κάθε υπόθεσης;
Δεν υπάρχουν γι αυτό κάθε φορά που πάμε να δούμε μιαν υπόθεση προσπαθούμε να αποφύγουμε τα λάθη με σωστό χειρισμό. Θα φτιάξουμε πέντε διαφορετικά σενάρια. Μπορεί να γίνει το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο… πρέπει να τα υπολογίζεις όλα. Κι αυτό γιατί ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά και πρέπει να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του. Και βέβαια ωράριο δεν υπάρχει, μπορεί να πας να δεις κάτι για τρεις ώρες ας πούμε και να γυρίσεις σπίτι σου μετά από τρεις μέρες.

Είναι επικίνδυνο επάγγελμα;
Και βέβαια και μάλιστα πολλές φορές γίνεται πολύ επικίνδυνο. Τον κίνδυνο πρέπει να τον αποφεύγεις, να γνωρίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Δεν είσαι Θεός, ούτε αόρατος, ούτε και σκηνοθέτης αστυνομικού έργου που πάντα έχει αίσιο τέλος. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ιδιωτικός ερευνητής δεν είναι αστυνομικός ούτε τον παριστάνει, ούτε έχει τις αρμοδιότητες να συμπληρώνει τα κενά της Πολιτείας. Στη δουλειά αυτή κινείσαι στα όρια της νομιμότητας, αλλά δεν βαριέσαι ποτέ γιατί τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Σας έχουν καταλάβει ποτέ σε μια παρακολούθηση;
Φυσικά και μας έχουν καταλάβει… διότι εάν στην υπόθεση που έχουμε αναλάβει αυτός|η που βλέπουμε είναι υποψιασμένος\η, υπάρχει περίπτωση να σε δει επειδή δεν είσαι αόρατος. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν προηγηθεί λάθη του εντολέα από πριν στο σπίτι. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν κάνουμε τίποτα στην παρούσα φάση γιατί δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιμένουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα και όταν ο εντολέας το επιθυμεί επανερχόμεθα...

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2024 θα είναι ακόμα μία εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό Tουρισμό

Γ. Χατζής: Πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Αντώνης Ζερβός: Ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε ως στοίχημα με τον εαυτό μου

Ο ελληνικός Τουρισμός χρειάζεται εθνικό σχέδιο για να διατηρηθεί στην κορυφή, δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος